Ti se potriveste fond de ten mat/matifiant, vezi care scrie asa pe tub sau "oil free", astea acopera cel mai bine cosurile. Eu mi-am luat de la Rimmel London cu 40 ron, sa stii ca merita.
Nu este bun de nimic ai cuvantul meu.iti incarca tenul si apoi. fata devine uleioasa este cel imi prost fond de ten.eu iti recomand cu incredere giordani gold sau affinitone
Tre sa fie neaparat de la avon? incearca bourjois,e mai bun decat lorealu', de avon sa nici nu mai vorbesc, sunt cacaturi
Tenului meu nu se potriveste.Desi sunt reprezentanta la avon, iti dau un sfat sa nu l cumperi mai ales daca ai un ten gras, sensibil.o sa-ti dea o reactie de disconfort.O sa-ti simti tenul foarte incarcat! Ti-o spun din propria experienta
Iti recomand un fond de ten de la Maybelline, Affinitone sper ca te-am ajutat.
Sincer am incercat mai multe fonduri de ten si ce acopera in totalitate orice si este foarte bun si recomand pentru piele sensibila e de la vichy dar este si mai scump acum alea de la avon mie nu prea mi-au placut mai ales ca trebuie sa pui cantitate mare ca sa acopere cat de cat
Da e bun acopera cosurile l-am folosit si eu dar mai bine foloseste un tratament blackheand clearing, pore penetrating sau blemish clearing dar pentru cosuri e bun setul pore penetrating
LastNight1324235436 întreabă: