M-i se pare super mai ales stilul acela il avea si Christina Aguilera cred ca in videoclipul Hurt dar eu nu prea folosesc pentru. ca nu ma prinde bine!
Da e dragut insa sa nu fie si makiajul okilor foarte puternic pentru ca apoi semana cu o sorcova
Ideea e sa-ti stea si bine. Rujul rosu e foarte pretentios. Atrage atentia asupra intregii fete si astfel, scoate in evidenta chiar si cea mai mica imperfectiune. Mai gandeste-te si ce fel de ten ai. Rujul rosu nu se potriveste la blonde spalacite sau la brunete cu tenul masliniu. E bine sa incerci mai multe nuante, sa ceri o parere obiectiva si apoi sa ramai la nuanta cea mai potrivita.
Daca o sa vezi vreo fata cu dintii galbeni si cu ruj rosu aprins..nu stiu cat de sexy o sa ti se mai para
Sincer nu prea ma machez
ma dau cu un pic de fond de ten si ruj roz si rosu
pe mine ma schimba foarte mult ruju rosu/roz
Rujul rosu nu e tot timpul sexy. Pustoaicelor nu le sta bine cu rosu ca le pune intr-o mina mai "suparata"... le maturizeaza. Femeilor mai mature li se potriveste si le da o tenta de femeie senzuala.
Mie mi se pare vulgar rau. Sint foarte putine femeile carora le sta bine cu ruj rosu...
Eu nu prea folosesc ruj rosu.
Dar unele ocazii chiar merge
Si mie mi se pare sexy
Numa` sa nu te machiezi prea strident, ca se strica treaba
Puuupici
Eu ador rujul rosu, dar il folosesc cumpatat, ca sa zic asa.Cand sunt imbracata office imi place sa-l folosesc si de-asemenea la o tinuta eleganta de seara. In timpul zilei imbracata casual prefer cu lipgloss culoare naturala.
Rujul rosu e vulgar! Este o nuanta sexy, seducatoare! N'o folosi oriunde! Doar la ocazii speciale!
LoVe937 întreabă: