| CristianaCris a întrebat:

Cunoașteți o metodă de îndreptare a părului fără folosirea unei plăci?

Răspuns Câştigător
| SweetLove21 a răspuns:

1. Lapte de cocos si suc de lamaie

Foloseste lapte de cocos amestecat cu sucul de la o lamaie. Tine amestecul la frigider pana cand se formeaza la suprafata acestuia un strat de spuma. Maseaza produsul la radacina parului, intinde-l pe toata lungimea, apoi acopera-ti capul cu un prosop ud, fierbinte, timp de o ora. Spala-te cu un sampon pentru indreptarea parului. Aceasta metoda nu doar ca ajuta la indreptarea parului, ci te scapa si de matreata. Nu uita ca tratamentul trebuie repetat cel putin de doua ori pe saptamana. Daca esti alergica la cocos sau lamaie, nu folosi aceasta reteta.

2. Cu ajutorul periei si al uscatorului de par

3. Tratament pentru par cu keratina(exista diferite sampoane, masti.balsamuri,uleiuri pentru par cu keratina), si dupa parerea mea asta e cea mai indicata metoda pentru ca nu este nici complicata si rezultatele sunt exceptionale.

4 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Cu fierul de calcat, iti intinzi parul pe masa de calcat, pui un prosop deasupra lui si dai cu fierul de calcat.

| lovemeoana a răspuns:

Intreaba la o farmacie daca exista ceva de genul :*

| NuStiuNimica a răspuns:

Exista ulei de par stiu pentru ca eu foloseam

| Buburuzzaaa a răspuns:

Cu peria rotativă și uscătorul de păr. Sau împarte părul în mai multe șuvițe și prinde - le cu elastice de la rădăcină până la vârfuri. Lasă-l să se usuce natural, după care poți îndepărta elasticele. happy Fundă?