Da, il cunosc. Nu costa absolut nici un ban daca iti faci cont.Jocul este absolut gratuit. In joc exista niste bani virtuali (dolari) cu care iti poti cumpara diferite obiecte si haine. Eu te sfatuiesc sa joci, este dragut, mai ales daca ai timp liber si nu ai ce face!
Poti intra pe www.ladypopular.ro si dai la "fa turul" ca sa vezi in mare despre ce e vorba.
Nu, sa te inregistrezi este free, iti sa cativa bani, si ai si 8 diamante pe care le poti transforma in dolari, este un joc dragut pe nivele, dar daca ai nevoie de bani mai multi poti sa platesti cu cardul sau pe telefonul mobil, cam atat despre joc...Pa
Este super si gratis, mie imi place, dar nu pot sa schimb parul si culoarea lui! user:florinaaaa si parola:sorina, daca vreti doua codite cool negre, va rog
Eu il stiu si imi place, intru pe el de fiecare data cand am timp liber, in primul rand nu costa bani sa iti faci cont(costa bani daca cumperi diamante pentru joc), poti juca jocuri in LadyPopular gratis (primesti puncte pentru jocuri care determina clasamentele in joc), poti merge la discoteca, poti sa mergi la cumparaturi, poti sa ai propria ta slujba...Pa!
Da.am si eu cont iar jocul ese gratis.in jocul lady popular ai o viata virtuala in care ai o domnisoara si trebuie sa o duci la servici sa ii cumperi haine, mancare, trebuie sa ai grija de animalut si multe altele. la jocul lady popular trebuie sa atingi niste scopuri adica sa le faci de ex. sa iti cumperi 3 lucruri care iti plac si apoi poti trece nivelele.de asemenea la jocul lady popular poti avea un iubit si acel iubit iti va aduce bani in fiecare zi.este un joc fain zic eu.si eu am cont si ma mai joc din cand in cand.
succes!
Georgian1992 întreabă: