| ioana_7101 a întrebat:

Cunoaste cineva jocul lady popular? costa ceva bani daca iti faci cont? explicati-mi si mie mai multe. dau funditahappy

56 răspunsuri:
| Baiaaanca a răspuns:

Da, il cunosc. Nu costa absolut nici un ban daca iti faci cont.Jocul este absolut gratuit. In joc exista niste bani virtuali (dolari) cu care iti poti cumpara diferite obiecte si haine. Eu te sfatuiesc sa joci, este dragut, mai ales daca ai timp liber si nu ai ce face!
Poti intra pe www.ladypopular.ro si dai la "fa turul" ca sa vezi in mare despre ce e vorba.

| Kqzu97 a răspuns:

Nu, sa te inregistrezi este free, iti sa cativa bani, si ai si 8 diamante pe care le poti transforma in dolari, este un joc dragut pe nivele, dar daca ai nevoie de bani mai multi poti sa platesti cu cardul sau pe telefonul mobil, cam atat despre joc...Pawave

| Alle15 a răspuns:

Este super si gratis, mie imi place, dar nu pot sa schimb parul si culoarea lui! user:florinaaaa si parola:sorina, daca vreti doua codite cool negre, va rog

| Cleona a răspuns:

Eu il stiu si imi place, intru pe el de fiecare data cand am timp liber, in primul rand nu costa bani sa iti faci cont(costa bani daca cumperi diamante pentru joc), poti juca jocuri in LadyPopular gratis (primesti puncte pentru jocuri care determina clasamentele in joc), poti merge la discoteca, poti sa mergi la cumparaturi, poti sa ai propria ta slujba...Pa!

| DeNyyy a răspuns:

Da.am si eu cont iar jocul ese gratis.in jocul lady popular ai o viata virtuala in care ai o domnisoara si trebuie sa o duci la servici sa ii cumperi haine, mancare, trebuie sa ai grija de animalut si multe altele. la jocul lady popular trebuie sa atingi niste scopuri adica sa le faci de ex. sa iti cumperi 3 lucruri care iti plac si apoi poti trece nivelele.de asemenea la jocul lady popular poti avea un iubit si acel iubit iti va aduce bani in fiecare zi.este un joc fain zic eu.si eu am cont si ma mai joc din cand in cand.
succes! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seby. dragutu e idul meu al tau care e?love struck:*
re rog sa mi-l dai plz:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc lady popular si nu e cu bani numai daca vrei sa trimiti prin tel si normal ca nu poti sa cumperi nimic daca in fata sumei de bani e minus -

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa bani daca iti faci cont, eu am 8 conturi si nu ma costa nici un ban.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da il cunosc sin este chiar tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt o jucatoare lady popular! nu te costa nimic daca te inregistrezi! iti faci cont dupa care... o sa-ti explice maestra /profa ta de joc ce o sa faci in continuare! inregistreazate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu costa bani trebuie sati scrii un user emailul si o parola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa nimic este super tare jocul are multe jocuri. ca sa treci la lvl 1trebuie sa iti cumperi doua codite negre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu platesti daca iti faci cont dar trebuie sa donezi printr-un sms la nu stiu ce cuvant pentru a obtine diamante iar ele iti trebuie mult in joc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cont dar nu mi-a cerut nici un ban

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E in cont dar niciodata nu mi-a cerut bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu stiu draga ioana nu stiu de log de abia am intrat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il cunosc.nu trebuie sa platesti absolut nimic. e normal iti faci cont ca la orcare joc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioana nu pot sa joc acest joc nu sti tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa absolut nimic e doar un joc pentru copii, banii aceia de la joc sunt ai domnisoarei nu sunt reali nu cumperi nimic cu bani adevarati sunt doar banii jocului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa nimic daca iti faci cont...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ggrtth7tojwa34h65e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu costa bani.Am si eu cont:Lady claudia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa bani eu joc de aproape 4 luni si nu platesc nimic crede-ma este cel mai tere joc din lume pentru fete.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa nimic daca iti faci un cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costa stiu eu iti trimite factura acasa. c placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La lady popular daca iti faci cont nu iti ia bani e gratis e un joc super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te costa nimic daca iti faci cont te costa sa-ti faci diamante