Draga Ioana sunt experimentata in asa ceva. Nu te costa nimic dar sa nu apesi ori ce ai face pe banca acea din oras! Userul si parola le ti minte, la codul promotional scrii 123456.si ca sa te joci apesi pe sarcini si le indeplinesti.Cam atat.Sa speram ca mai departe te descurci!
Pai nu costa niciun ban... e super jocul... poti sa mergi oriunde vrei(mall, discoteca, la locul tau de munca (castigi 50 banii pe 8 ore)
uite id meu stefy_324 daca vrei sa afli mai multe despre lady popular...am un cod o sa til dau pe mess si primesti 50 de diamante si poti sa le schimbi in banii
Nu dai niciun ban! cauti pe google lady popular si iti creezi un cont ce e asa greu?
Nu trebuie sa platesti nimic. tu trebuie doar sa-ti faci contul. tine minte userul si parola apoi daca intri a doua zi este un chenar sus in stanga in care iti zice sa scrii userul si parola apoi dai pe autentificare si intri in joc. sper sati placa jocu/!
Nu costa nimic deoarece e online si daca vrei parerea mea sa stica e foarte frumos jocul.am si eu cont si te distrezi de minune:*. numele meu este Lary0909.succes :*
Da! e un joc foarte simplu dupa ce il cunosti sa st.e ca o lume mai buna.dar e virtuala.nu costa nimic.doar iti faci cont.iti creezi domnisoara ii dai un nume care nu sa mai auzit gata.dar trebuie sa iti folosesti bani cu,, viata" pentru ca nu primesti bani de la cont ci trebuie sa ii faci.dar sa nu uiti ca trebuie sa te uiti la ce ai de facut. pwpici
Georgian1992 întreabă: