| ioana_7101 a întrebat:

Cunoaste cineva jocul lady popular? costa ceva bani daca iti faci cont? explicati-mi si mie mai multe. dau funditahappy

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat este un joc online gratuit si eu ma joc de doua saptamani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt ale cum ma anregistrez plss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te costa mul in jur de 20-30 de lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Ioana sunt experimentata in asa ceva. Nu te costa nimic dar sa nu apesi ori ce ai face pe banca acea din oras! Userul si parola le ti minte, la codul promotional scrii 123456.si ca sa te joci apesi pe sarcini si le indeplinesti.Cam atat.Sa speram ca mai departe te descurci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa nimic doar ca trebuie sa ai grija de bani fiind ca vei avea nevoie de ei in plansele viitoarebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il cunosc si nu tecosta nimic iti face cont de ligare parola id bifezi casuta de jos apoi iti alegi aspecul domnisoarei numele ei apoi ai 8 diamante le poti schimba iti da 2000 de dolari poti sa ai prieten s. a, happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog, ajutati-ma si pe mine! am avut cont pe ladypopular, sunt la niv 8, si acum nu ma mai lasa sa intru! mi-au cerut userul si parola, le-am dat-o, iar contul nu-l mai pot recupera! cine stie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jocul international lady popular este gratuit, eu joc la acest joc si am doua conturi la unul sunt la lvl 28 si la unul sunt la lvl 7, dar am ceva timp de cand joc, cand implinesti 100 de zile vei primi 200 de diamante ...asa va fi si la 200 de zile, 300 de zile etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il cunosc mi-am facut cont e super si nu dai nici un ban. te sfatuiesc sa-ti faci cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fjdchjb jdcxk. oefhn ckixnkhck vc, kxhvx si jhck fk, fmnbmncb hfjbfgjhf hjfbbgjd gfhjgfgkjn vhgkjb nbhnm nbvg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este gratis jocul
sa stii ca este foarte frumos

| St3fy999 a răspuns:

Pai nu costa niciun ban... e super jocul... poti sa mergi oriunde vrei(mall, discoteca, la locul tau de munca (castigi 50 banii pe 8 ore)
uite id meu stefy_324 daca vrei sa afli mai multe despre lady popular...am un cod o sa til dau pe mess si primesti 50 de diamante si poti sa le schimbi in banii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te costa nimic...este foarte frumos si distractiv acest joc.eu il joc de 3 luni si sunt la lv8 e greu. sper sa iti placa acest joc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu costa nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu costa nimic e un joc virtual big grinbig grin

| Copila a răspuns:

Nu dai niciun ban! cauti pe google lady popular si iti creezi un cont ce e asa greu?

| yonika_6102 a răspuns:

Nu trebuie sa platesti nimic. tu trebuie doar sa-ti faci contul. tine minte userul si parola apoi daca intri a doua zi este un chenar sus in stanga in care iti zice sa scrii userul si parola apoi dai pe autentificare si intri in joc. sper sati placa jocu/!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dau cont daysy15, parola ioana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si nu imi pasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU scumpo! Nu costa nimic. insa daca chiar pui pret pe acest joc. si vrei sa ajungi departe iti poti transfera din telefon credit pe lady si le transformi in bani happy ca ele in diamante vinwinking. doar daca vrei nu e neaparat! :* Distractie maxima in joc daca joci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma nu costa bani dar daca vr sa iti cumperi diamante care iti trebuie pentru ati face rost de bani si de haine dar daca nu poti juca si fara bani adica fara diamante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. iti faci cont si nu iti ia nimic dar dupa ai de lucrat de facut bani in joc ohhooo... ii fond nu iti ia nimic si bafta multa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu costa si stiu bine deoarece am si eu un cont dar are lv. 4 iti spun sigur ai incredere

| Andy0909 a răspuns:

Nu costa nimic deoarece e online si daca vrei parerea mea sa stica e foarte frumos jocul.am si eu cont si te distrezi de minune:*. numele meu este Lary0909.succes :*

| bellasybela a răspuns:

Nu costa am si eu si nu ma costat funda please

| smeghera a răspuns:

Da! e un joc foarte simplu dupa ce il cunosti sa st.e ca o lume mai buna.dar e virtuala.nu costa nimic.doar iti faci cont.iti creezi domnisoara ii dai un nume care nu sa mai auzit gata.dar trebuie sa iti folosesti bani cu,, viata" pentru ca nu primesti bani de la cont ci trebuie sa ii faci.dar sa nu uiti ca trebuie sa te uiti la ce ai de facut. pwpiciwave
wavewave

Întrebări similare