| razadeluna a întrebat:

Daca acum iarna prezentatoarele de la Tv, showuri, si altele de genul asta, se imbraca ca vara, ...cand vine timpul cald cum se vor mai imbraca? eu cred ca nu stiu cum sa se imbrace!

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E normal sa se imbrace cat mai lejer. Trebuie sa se simta in largul lor. Trebuie sa aiba o anumita imagine. Fii sigura ca nu merg pe strada cu bluzita aceea subtire cu care prezinta. Sunt contracte de multe ori in sensul acesta.

daniela
| daniela a răspuns:

Poai daca ar fi imbracate cu "helanci " si plovere de lana pe gat ar fi sexoase? Si atunci pentru ce au mai dat bani pe silicoane
?

| cretzufinish a răspuns:

Prezentatoarele nu o sa fie niciodata imbracate cu helanci, pulovere pe gat si pantaloni vatuiti pentru ca tine strict de imagine (decolteu, picioare suple big grin ) De asemenea, cantaretele cred ca se schimba acolo la studio si sunt re-re-vopsite pe fatahee hee pentru ca deseori sunt in sandale, deci tine tot de imagine. Si sa recunoastem ca uneori radem cand ii vedem in direct de pe teren pe unii reporteri si care sunt foarte infofoliti. La unele nu se exclude sa aiba sponsorizari sau ceva designeri si aceia impun vestimentatiile.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu stiu exact dar din surse neoficiale am inteles ca tinuta le este impusa de postul respectiv de televiziune prin firmele care asigura vestimentatia.

cami
| cami a răspuns:

Cine? Aia de la vreme? Vajniuc? (ce ma amuza numele ei laughing ) sa fim seriosi, ar mai fi angajat-o sefu' daca nu avea ce sa arate? nt.

| Denisse_8813 a răspuns:

De ce s-ar imbraca altfel?
Pentru asta sunt platite(pentru imagine)! Cum ar mai face raiting infofolite? In plus, in studiouri nu ninge, nu bate vantul... La corespondentele de stiri care transmit direct de pe teren te-ai uitat?

| Razvan a răspuns:

Pai asta e si ideea.Sa fie cat mai dezbracate.Nu le-ai vazut pe alea de la "Goluri si Goale"? Bine ca le-au scos astia emisiunealaughing
Si nu e chestia ca nu stiu sa se imbrace ca au o armata de stilisti in spate dar trebuie sa arate cat mai multa piele ca sa creasca audientawinking

| User a răspuns:

Pai e cald in studiourile alea. tu crezi ca e ca afara?laughing Si noh, cine dracu' s-ar mai uita la ele daca nu li s-ar vedea o tzata, o buca, ceva.whistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, nu ele decid sa se imbrace asa. adica stafful televiziunii de care apartin le asigura garderoba thinking oricum, eu zic ca aceasta afirmatie este putin exagerata... adica hai sa fim realisti, nu toate prezentatoarele sunt pitzipoance.