Buna, machiajul ar fi ideal cu negru, poate o umbra de culoare rosie, accesorii albe nici intr-un caz, deja sunt prea multe culori din punctul meu de vedere, accesori argintii sau aurii ar fi ok.
Machiajul poate sa fie cu negru(smokey eyes) sau unul nude, accesoriile de preferat negre sau rosii
In general machiajul de seara poate sa contina doar negru (pentru ochi) sau o combinatie de ceva alb luminos, argintiu, in partea "dinspre nas" al ochilori - pentru luminozitate, dar umbra (spre coada ochiului) sa fie inchisa, creion negru de contur sau daca te pricepi - tus negru foarte atent conturat. Foloseste mult rimel negru pentru volum, dar ai grija sa nu incarci genele intr-un fel grosolan. Un ruj senzual cu contur de bune, daca nu ai un ten potrivit sau o dantura frumoasa nu exagera cu ROSU aprins, dar poti sa folosesti un grena "stins" elegant cu un glos incolor pe de-asupra ca sa-l scoata ceva mai in evidenta. Daca porti rosu cu negru nu trebuie neaparat sa te machiezi rosu cu negru. Daca ai ochii negri si expresivi e de ajuns sa te machiezi asa cum am spus mai devreme, daca ai ochii mici si porti ochelari, poti sa-i conturezi cu un creion negru si sa-i rimelezi foarte bine, foloseste un gri mai inchis pentru umbra si atat. Ai grija la ruj, nu oricui ii sta bine cu rosu!
Daca ai ochii deschisi la culoare, albastri sau verzi – gasesti tutoriale pe net
In concluzie, prietena mea draga, esti frumoasa si arati in asa fel in care te simti sau te prezinti. Bafta!