| raloosc a întrebat:

Daca am 12 ani si ma machez, dar foarte putin( adica cu putin rimel pe genele de sus si foarte usor cu creionul pe jos, doar ca sa accentuez cat de cat ochii), e gresit si atunci?

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

Daca te gandesti ca altele la 12 ani se gletuiesc cu fond de ten si pudra, se mai incarca si cu tone de rimel si fard...eu zic ca la tine e ok sa folosesti un pic rimel si un creion. Totul e bine, atata timp cat seara nu uiti sa te demachezi.

9 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Esti mult prea mica, machiajul este pentru fetele care incearca sa mascheze ceva, sa puna in valoare anumite trasaturi, iar tu la varsta asta nu poti iesi in evidenta decat prin naturalete.Vei avea timp toata viata sa faci asta, nu -ti ingradi preocuparile firesti varstei tale.Lasa machiajul pentru mai tarziu.Acum ocupa-te de scoala, fii constiincioasa, viziteaza muzee, mergi la teatru, citeste carti.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, esti prea mica pentru asa ceva. Pari artificiala, imbatrantita, fardul te urateste si majoritatea celor care te vad pe strada rad de tine fiindca o fetita de 12 ani e caraghioasa machiata. In plus, iti deteriorezi genele, in timp ele se vor rupe si se vor rari.

eileen
| eileen a răspuns:

La 12 ani esti prea mica pentru machiaj, mai asteapta macar doi ani.

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca inca esti mica pentru asa ceva, ai viata inainte si te poti maghia mai tarziu, lasa-te asa cum esti naturala, vei arata mult mai bine, si plus de asta machiajul imbatraneste.

Bula
| Bula a răspuns:

Poti, dar foarte putin, si maximum de 3 ori intr-un an (ziua ta de nastere, inchiderea anului scolar si revelion)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu deoarece iti pune in evidenta ochi

| copilu a răspuns:

Parerea mea este k esti mult prea mik pentru machyaj...mai bine las o p mai incolo k atunci cand o sa ajungi la 20 d ani o sa araty k una d 30

| Chion a răspuns:

Intreaba pe mami tau happy

| raloosc explică:

Multumesc pentru raspunsuri, dar partea proasta e majoritatea oamenilor care ma observa imi dau 15, 16 ani pentru ca sunt foarte inalta (1, 67) si par foarte matura:d