| BelieberA a întrebat:

Daca am cumparat un ruj si m-am dat o singura data cu el si as vrea sa il returnez. l ar primi alea? Sau macar mi ar da banii înapoi?

Răspuns Câştigător
| Blackrose4 a răspuns:

Nu cred. Cel putin la noi în România nu cred că vor primi produsul înapoi.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ti-l mai primeste.La ce il mai dai inapoi? Nu ai cascat bine ochii cand l-ai cumparat? Penibil!

| BelieberA explică (pentru darrio2007):

Draga,inainte sa vorbesti tampenii ar trebui sa stii despre ce este vorba.Mi-am cascat ochii indeajuns sa vad ca sticla avea o nuanta de roz pal, frumoasa si potrivita pentru mine.(nu-mi plac rujurile inchise).De unde sa stiu ca atunci cand ajung acasa si ma dau cu el pe buze e un mov destul de inchis care-mi face scarba? Penibil esti tu si gandirea ta de om care doar judeca. Voiam doar sa ma asigur daca-l mai primeste inapoi sau nu, desi eram si eu constienta ca sunt sanse mai mult de 5 la suta sa il primeasca.Am facut asta pentru ca nu consider ca 70 si ceva de lei sunt bani de aruncat, astfel am incercat o optiune.Parca suntem toti pentru unu.Mi-e scarba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu o sa-l mai primeasca si ca nu iti vei mai lua bani inapoi. Cand cumperi ceva trebuie sa te gandesti bine inainte, si in fond, e doar un ruj. Banuiesc ca nu costa prea mult, invata si tu din greseala asta si n-o mai repeta, e tot ce poti face mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il primeste daca le zici ca l-ai folosit sau se prind ca e folosit.

| Rozzovela a răspuns:

Doamne fereste! E ca si cum inainte ta cineva a mai folosit rujul, cu sigutranta nu ai lua un ruj folosit.