| Heidi a întrebat:

Daca am fata rotunda, credeti ca mi-ar sta bine cu bucle? Sambata am balul bobocilor si as fi vrut sa-mi fac bucle.Parul drept il am in fiecare zi si ma gandeam sa fie ceva mai special decat in restul zilelor.Dar nu stiu daca imi sta bine cu bucle.Am parul mediu.

Răspuns Câştigător
| KompliKat a răspuns:

Si sora mea are fata rotunda si ii sta super bine cu bucle dar daca nu esti sigura ai putea incerca dar cum a spus si blddeea sa nu iti acopere fata si vei arata splendid P.S BAFTA LA BALUL BOBOCILOR! FUDITZA?

3 răspunsuri:
| blddeea a răspuns:

Poti sa incerci pana sambata. Iti va sta bine cu orice coafura daca nu este prea pompoasa si daca te vei simti bine cu ea. Poti sa incerci niste bucle care sa nu iti acopere fata, sa le strangi cu agrafe, cordeluta elastica sau orice clama finuta. Ai destul timp sa probezi un nou look.

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Sincer...

Buclele atribuite unei fete rotunde nu te avantajeaza.Mai bine ai incerca o simpla coada de cal alcatuita dintr-o carare pe mijloc.Pastraza-ti stilul.Nu fii indignata doar pentru ca vor fii cateva colege cu bucle.O sa arati superb.Stii cateodata nu doar ambalajul conteaza.:-j Uite aici un exemplu de frizura.

-http://www.google.ro/......tp?/imgres

Bafta!

| Rumi a răspuns:

Cred ca ti-ar sta bine, adica si eu am fata rotunda si am parul buclat natural, si imi sta destul de bine. Mult noroc!