Bună.
Trebuie în mod normal să ai 45 de kilograme.
O alimentație echilibrată cu fructe și legume proaspete, carne slabă, lactate, etc.
Pa, pa.
Buna.
Daca ai 1, 55m trebuie sa cantaresti 45 kg.Se calculeaza lungimea - 10.In cazul tau 55-10=45.
Pentru ca sa te inalti stai intinsa la bara, ajuta foarte mult.
O seara plina de zambet si succese!
Nu te supara dar esti cam plinuta dar asa nu e ceva rau, depinde si de varsta:-) cauta sa mananci mai mult fructe si legume, si incearca sa alergi prin parc
Eu am 52 kg si am 1, 72 inaltine
Nu prea pot sa-ti ofer sfaturi in legutara cu difeite metode ca re te-ar ajuta sa te inalti, si dupa parerea mea, nici nu prea cred ca exista asa ceva. Te pot ajuta sa fii mai inalta cu cativa cm, dar nu mult. Depinde si cati ani ai, poate mai cresti...
Nu toti oamenii sunt la fel, si trebuie sa-ti accepti propriul corp asa cum este el.
La inaltimea ta ar fi recomandat 45-50 kg, daca depasesti putin nu-i nici o problema, iar despre inaltat e o chestiune de timp, pentru ca te vei inalta singura sau intindete in sus (adica incearca sa atingi ceva ce e mai mare decat tine). Sper sa te fi ajutat, si nu-ti face griji despre greutate, esti frumoasa oricum, pentru ca orice om e special in felul lui
Stai suspendat pe o bara fixa 4-5 minute pe zi si o sa se vada rezultatele adica ai sa cresti in inaltime
Buna,pai depinde si de varsta pe care o ai, iar la inaltime ar fi bine 47kg dar poate tu esti mai dezvoltata
Alex2126 întreabă: