Stai linistita, nu ai de ce sa iti faci probleme. Teoretic o ciocolata intreaga (exceptand ciocolata neagra desigur) se elimina cu 1 ora de sport. 2 bucatele inseamna undeva la sub 10% dintr-o ciocolata. Asadar o plimbare de 10-15 minute isneamna ''topirea'' acelor kalorii in plus. Oricum, 2 bucatele dupa masa de pranz sunt chiar indicate pentru ca iti dau energie.
toti aveti o problema cu ingrasatul...
stati calmi ca doua patratele de ciocolata pe zi nu a omorat pe nimeni ba chiar este si indicat. Deci nu, nu ingrasa.
Salut e o intrebare cam proasta cei cu tine cum poti sa te ingras de 2 patretele de ciocolata
Multumesc de raspuns, dar data viitoare cad ai pareri "proaste" te rog sa le tii pentru tine. Si pune si tu mana pe un DEX din cand in cand
Da chiar mersi ca mi-ai spus ce sa fac
n-am nevoie de sfaturi eu daca ceva is destula de educata
asta nu tiar incurca un dex
Din nou...nu am inteles nimic din "fraza" ta...pe bune, tu faci limba romana la scoala?
Hai lasa-ma rominco
Nu raspunsul tau e prost, ci de-a dreptul tu. Si esti si agramat. Cum poti trai cu tine? Multa laba, nu?
Sazi oi pi cur
Dap, si mama ta asta spunea azi dimineata cand am facut totalul dupa noaptea de munca. ^___^. Mereu e nemultumita de banii care ii raman.
IsaiaRaluca întreabă: