| buzz_3237 a întrebat:

Daca am par putin ce culoare as putea sa ma vopsesc pentru a parea mai bogat? Am fost vopsita bruneta si parea foarte putin. Sau poate asta era doar parerea mea. Astept cateva sfaturi. happy

8 răspunsuri:
| Mina a răspuns:

Da, brunetul face parul sa para mai rar. Margo are dreptate in legatura cu suvitele. Suvitele fac parul sa para mai des, mai ales cele blonde pe un par saten deschis.

| baru a răspuns:

Depinde ce esti fata sau baiat Daca esti baiat nu este o problema daca esti fata este putin mai greu Atunci ar fi bine sa-ti faci suvite foarte fine dar cu conditia sa nu ai probleme la scoala Pa

| Denisse_8813 a răspuns:

Nu conteaza culoarea ci felul in care ti-l aranjezi! Daca ai putin si il mai si intinzi cu placa normal ca iti va sta lipit de cap si va parea si mai putin decat este, insa daca incerci sa il coafezi cu volum(cu peria rotativa in timpul uscarii cu feonul, sau de ce nu niste carlionti) atunci se va aranja altfel. Iti alegi culoarea care iti sta cel mai bine si care te avantajeaza in functie de culoarea tenului, tunsoare, forma fetei etc... happy

| Style And The City a răspuns:

Conteaza foarte mult felul in care esti tunsa si iti aranjezi parul! Culoarea parului conteaza mai putin! Dar daca vrei un sfat profesionit intra aici http://www.styleandthecity.ro/......-tenului-2

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Daca iti statea frumos vopsita bruneta atunci de ce nu te vopsesti din nou? Ne-ar ajuta o poza cu tine ca sa-ti dam sfaturi. Eventual intreaba-ti prietenii iar daca vreun utilizator TPU iti zice sa te vopsesti in verde sa nu-l asculti.laughing

| scarly86 a răspuns:

Daca ai par putin, conteaza intr adevar culoare aleasa.iti recomand colori mai deschise, un saten deschis, blond (nu platina), depinde de culoarea tenului.ca aranjare, nu ti recomand intinsul parului cu placa, ci dimpotriva, parul ondulat cu ondulatorul/bigudiuri moi. iar daca ti l prinzi in coada, poti sa ti tapezi putin parul din fata('bretonul') si vei arata superb.

| buzz_3237 explică:

Deci...Intrebarea a fost cat se poate de clara... Unii din voi ar trebui nici sa nu deschida gura. :-& Oameni buni din unele cuvinte arata clar ca e vorba de o fata: "vopsita", "bruneta". Si nu era vorba de par verde sau "cacaniu". sau ca imi sta bine bruneta. Era o simpla intrebare care culoare iti poate da un volum mai mare la par. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey Buzz >big grinbig grin