anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am parul mediu, castaniu si drept, ochii verzi si tenul masliniu, ce culori mi s-ar potrivi cel mai bine la rochii?

7 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Verde si albastru! Cel mai bine. Foarte bine :Rosu love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Rochii de culoare neagra, verde, albastru, turquoise, merge culoarea piersicii.
Te pup!

| MiculFaraon a răspuns:

O rochie verde frumoasa sau bleu :X. Cred ca m-as indragostii tongue.

| Painkeeper a răspuns:

Negru cu niste mici accente glam, auriu metalizat, animal print, floral print. Ceva in genul arat si eu si rochii din astea port, doar ca am tenul cel mai deschis ton de masliniu.

| Annna122 a răspuns:

Bunăă.
Păi eu zic,că un roșu închis, în niciun caz verde sau negru, mai ales roz :-&.
Dacă nu îți place roșul, încearcă culorile verii cum ar fi vernill fooooarte deschis, turcoaz deschis aproape orice culoar dar deschise ca să de bine pe tenul tău...
Funda?

| xAnda a răspuns:

Eu am tenul masliniu si parul castaniu inchis - nu sunt asa norocoasa, am ochi caprui. Dar exista doua tipuri de ten masliniu, rece si cald. In general, persoanele cu ten inchis arata foarte bine in auriu, marouri, indiferent daca au tenul rece sau cald. Rosu (mai ales rosu inchis) e o culoare potrivita daca ai tenul cald, daca e ten rece, ti-l va inchide mai tare. Verde e din nou o culoare buna si la fel si albastru sau turcoazuri dar pentru tenul rece. Experimenteaza. Eu la banchet am avut rochia un portocaliu foarte deschis, culoarea piersicii mai degraba, nu prea stiu sa iti explic...toata lumea mi-a facut complimente si a spus ca imi sta grozav cu acea culoare mai ales.

| darkberry a răspuns:

Tie ti se potrivesc rochiile in nuante deschise, in culori viihappy (ex:verde, un galben mustar etc...)