Buna! Iti recomand cu cea mai mare incredere argila! Face minuni! Crede-ma! La mine a functionat rapid! Si eu aveam cosuri si de cand folosesc argila am fata curata! Merita! Nu costa mult deloc! O poti cumpara de la plafar! Sunt pliculete si costa putin.Eu am dat pe 10 pliculete de la Aslavital doar 12 lei. Bafta! Te pup
Te duci la farmacie si intrebi de crema de la Herbagen scrie pe ea spirulina plantesis eu am si e foarte buna am dat de cateva ori si a dat rezultate.
Nu imi convine raspunsul deoarece eu am 2 intrebari, iar tu ai raspuns numai la o intrebare si NU PRIMESTI FUNDA!
Nu e nici o problema eu nu ti-am dat ca sa primesc funda ti-am dat ca sa iti dau totusi o idee dar iti spun ca crema asta e foarte buna pentru cosuri si puncte negre.
Buna! Nu neaparat cu crema dar de cosuri poti scapa in urmatorul mod(la mine a functionat):
1.In fiecare dimineata spala-te cu sapun(dalin sau mai e unu de copii mici baby parca se numea)
2.Seara la fel te speli bine bine cu sapun si poti sa aplici o crema hidratanta
Cel mai bine ar fi sa nu mai pui mana murdara pe fata.Si ai grija la ceea ce mananci.Bafta:*! funda?