Daca nu se vede foarte tare lasa-i asa doar ca va trebui sa ai foarte mare grija sa nu se carieze.Crede-ma eu am avut dintii strambi si am aparat dentar acum, s-au indreptat perfect.Merita pretul si efortul.Vei avea un zambet incredibil.Costa aproximativ 16 milioane cel mai ieftin dar repet, merita.Nu am auzit de nici o metoda exceptand aparatul dentar.
Exista doua modalitati:
-scumpa sau mult mai scumpa
Deci, cea mai "ieftina" este aparatul dentar.Si cel mai eficient, adica daca ai un dinte stramb, ii indreapta pe toti.Dar, cea mult mai scumpa e inlocuirea sau sa il scoata si sa il puna din nou.Care costa zeci de milioane.Adica na, mama mea si-a schimbat 2 dinti ca erau strambi si a platit 21 de milioane! Deci, aparatul. Funda?
Dar tu ce crezi, ca poti sa iei un cleste si rezolvi treba?!Nu poti fara aparat dentar.
Si eu am o problema asemanatoare.Pana acum ceva timp nu am avut nicio problema cu dintii strambi! Dar a trebuit sa merg la dentist din cauza unei masele care ma durea ingrozitor, si acolo surpriza a gasit o gramada de carii, nu doar la masele, ci si in spatele dintilor din fara(de sus) care nu se putea sesiza fara oglinda aceea mica cu coada! Mi-a reperat toare problemele dar la scurt timp am observat ca unul din cei doi incisivi de sus pare mai scurt, dar inainte nu era asa! Apoi cu limba mi-am dat seama ca ce toti ceilalti i-a impins in fata cand mi-a tratat cariile(cu freza) iar pentru ca la acel dinte nu a facut prea multe a ramas asa! Insa nu se observa tare, doar daca esti atent! deci si la tine, daca nu se observa tare, nu-i acorda prea mare importanta! Si daca se vede, cred ca unica solutie, si cea mai ieftina va fi aparatul dentar, vrei nu vrei!
Daca are loc sa se duca mai in spate,adica la locul lui,ai putea sa impingi cu limba sau cu degetul catre zona unde ar trebui sa fie, si s-ar putea sa se indrepte, eu asa am facut si de vreo 4 ani pot sa vad diferente mici.