La fel ca si tine am un par des si lung si pentru mine merge sampon-ul " head and shoulders". Imi place pentru ca spre deosebire de altele nu infoie parul si este mult mai usor de pieptanat.
Am auzit ca sapunul de casa isi face treaba formidabil cand vine vorba de matreata. Incearca un Dove sau un Wash n Go. Noroc!
Cel mai vândut şampon din lume este unul antimătreaţă, care se găseşte pe toate rafturile magazinelor. Acest lucru înseamnă că extrem de multă lume se confruntă cu problema micilor coji albe de pe scalp.
„Timp de şase săptămâni se foloseşte doar şamponul antimătreaţă, de trei ori pe săptămână. Este bine să se lase între trei şi cinci minute să acţioneze, pentru eficienţă sporită. Apoi se clăteşte foarte bine cu apă călduţă, nu fierbinte. După cele şase săptămâni, vom alterna şamponul activ cu un şampon obişnuit, pentru piele sensibilă, care se găsesc tot în farmacii. După încă un timp – între trei şi şase luni – este posibil să observaţi reapariţia mătreţii. În acest caz, este bine să schimbaţi şamponul cu care părul «s-a obişnuit» şi să folosiţi un altul, cu alt agent antifungic. Nu vă spălaţi des pe cap, nu abuzaţi de produsele de îngrijire, uscaţi părul natural".