Luciul pentru volum iti da doar senzatia de crestere prin acele intepaturi ca nu se umfla cu nimic. De machiat ma machiez de obicei smoky eyes sau doar cu un creion gri. La machiaj prefer maro, visina putreda, roz si evit verdele sau albastru. Am ochii mari si prefer sa-i mai micsorez printr-un strat mai gros de rimel negru. Pe buze: luciu sidefat, roz sau transparent. Rujurile le mananc. Papa
Nu stiu si eu am un luciu pentru volum dar nu chiar ustura, eu sincer cu un creion, un luciu de buze si o placa de par supravietuiesc perfect, folosesc cel mai mult produse de la avon, rimeluri de la oriflame, farduri de la color trend, creionul(nelipsit niciodata) tot de la color trend, rujurile de la avon, luciurile tot de la avon, produse de ingrijire gen: gel de curatare, masca pentru puncte negre folosesc clear skin & planet spa, fond de ten nu folosesc si nu recomand doar femeilor de la 35 de ani in sus...bafta
Si eu am luciu de buze dar chiar nu ustura si sincer il folosesc de putine ori.In schimb imi plac mult irurile de la Nivea si mai folosesc balsam de buze cateodata si rar rujuri. Poti sa ai un machiaj perfect fiind simpla.Nu-ti incarca buzele prea tare.Fi cat mai naturala.Mult noroc:*!
Mai am cateva rujuri si luciuri de buze pentru volum... dar asta inteapa groaznik ce sa fac sa nu ma mai intepe asa de tare?
hastemele întreabă:
ramyy007_6624 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: