Wow cate raspunsuri)
Pai cel mai indicat e sa ai la tine mereu un corector, nici nu stii ca iti apare un cos urat, apoi fond de ten sau pudra compacta si mascara.
Eu de obicei nu ma machez pentru ca cel mai frumos chip este cel natural, dar s-ti raspund la intrebare as opta pentru un gloss si rimel.
Rimmel, fond de ten. Al treilea produs nu stiu, dar cred ca ar fi glossul de buze.
Rimel,eyeliner,şi poate fondul de ten, care nu prea îl folosesc, dar mai rar am nevoie în puţine locuri. Oricum pe primul loc la mine e rimelul!
Buna!
Imi place frumusetea naturala mai mult, cea care mi-a dat-o Bunul Dumnezeu.
Cat despre machiaj, nu ma machiez, decat la diferite ocazii:nunti, botezuri, onomastici etc.
Folosesc luciu de buze cu o culoare aproape de culoarea buzelor, putin rimel si cam atat, la mine atunci cand ma machiez, machiajul e foarte subtil, deci folosesc doar doua produse.
Cum spuneam, esti mult mai frumoasa asa natural, lasata de la mama natura.
Te pup!
Apa, sapun si un prosop? Las-o cu tenul natural, cu sau fara machiaj tot ca iesiti din padure aratam asa ca ce rost are?
Buna! O tot vedeam pe varamea ca foloseste fond de ten (are niste cosuri pe fata si le acopera), ruj si rimel!
Fond de ten, creion dermatograf şi un ruj
de culoare deschisă (un roz deschis). Adică aşa mă machiez în fiecare zi.
Eu una as alege rimelu, creionu si luciu de buze. Fondu de ten strica mai mult tenul. Eu una nu - l folosesc si nu cred ca e chiar absolut necesar sa il folosesti, nu are rost, acopera frumusetea naturala.
Dermatograf/pudra/strugurel (daca nu aveam genele lungi si negre in loc de blush puneam rimel...dar nu e cazul)
Eu folosesc in fiecare zi pudra, rimel, si ruj Rujul nu este strident este mai mult un roz spre culoarea pielii :*
Alison95 întreabă:
Teo9797 întreabă:
TheBlackSwan întreabă: