Nu foarte mult. poate un kg - doi maxim.
bea multa apa, fata. sau ceaiuri reci [nu cumparate, caci nu s naturale si daca tot bagi putin in tine, macar sa fie naturale,] care pot fi de fructe, de menta, verde, special de slabit, cum vrei tu.
si inainte de masa bea vreo 2 pahare de apa ca sa iti umpli stomacul si sa nu mai mananci mult.
Nu slabesti deloc! Tot ce vei reusii sa faci va fi sa te infometezi groaznic sau sa apara chiar lucruri mai grave.Mancand doar fructe nu o sa ai energia necesara ca sa faci sport.Si fara sport poti sa tot mananci fructe. Uite ce iti recomand eu o dieta care nu iti face rau de loc: Prima zi- de dimineata un milkshake de banane fara zahar
-iei bananele si laptele si le pui in blender si 5-7 biscuiti.La amiaza piept de pui la gratar cu pilaf de orez si salata de varza cruda. Ca si gustare un grapefruit si un mar.La cina un pastrav la gratar cu legume.A doua zi:Dimineata: niste musli cu lapte.Ca si gustare un mar sau o portocala.La amiaza niste cartofi natur cu salata de rosii si ca desert un iaurt de capsuni facut de tine din capsuni, miere si smantana usoara.Ca si gustare o banana si 2 biscuiti.Seara un piure de cartofi cu un sos de rosii si inainte de culcare un pahar de lapte.A treia zii: dimineata niste conserva de ton in ulei propriu, ca si gustare 3 napolitane(cu orice crema vrei),la amiaza carne de vita la gratar si cu salata(de care vrei),o gustare:o para sau doua nectarine sau piersici,si seara niste orez cu bucatele de piept de pui. Daca vrei mai mult poti sa continui,sau daca o sa crezi ca mai rezisti. O sa iti dau si cateva indicatii:Carnea trebuie facuta la gratar sau fiarta,fara condimente in afara de sare,piper si vegeta,sosurile nu trebuie facute cu mult ulei,apa daca poti sa bei doar plata(de preferat de la izvor), dar daca simti nevoia poti bea si minerala, si la deserturi sau gustari nu trebuie sa folosesti zahar co doar miere si nu foarte multa. Daca simti nevoia de ceva dulce care nu ingrasa o sa iti dau cateva retete http://www.culinar.ro/......e-capsuni/
http://www.petitchef.ro/retete/milkshake-de-banane-fid-459903
Pai in orice caz ai slabi vreo 2 kg.Nu cred ca mai mult.Acum depinde si de organismul fiecaruia.Dar un sfat: nu e bine sa mananci doar fructe pentru ca risti sa te imbolnavesti. Spun asta pentru ca a incercat si prietena mea.Neah.Mai bine incearca sa mananci foarte sanatos si nu 2 3 zile.toata viata pentru ca un corp ingrijit cum trebuie este si foarte sanatos si arata si foarte bine.Ca de exemplu poti manca fripturi la gratar din carne usoara.Peste,pui,curcan etc.si salate care sunt foarte gustoase, le poti manca simple sau cu carne de pui fripta sau peste.sunt foarte multe variante.Merita sa incerci.Nu-ti pune viata in pericol.Eu am doar 15 ani si crede.ma ca si eu am incercat sa nu mananc doar pentru ca vroiam sa slabesc.si acum am probleme cu stomacul.Am inceput sa fac mult sport si sa mananc sanatos si incep sa imi mai revin.Succes!
Nu salbesti, doar o sa iti faci rau pentru ca stomacul tau are nevoie de mancare consistenta. Daca ai manca 3 zile numa fructe a4a zi ai manca foarte mult din cauza foamei.Deci nu slabesti daca mananci numa fructe. Daca vrei sa slabesti mananca numai fierturi.
Hahaha, inca se mai intreaba asa ceva. Orice mananci, in cantitati mari ingrasa. Ia-ti o carte, de ex, Traiesc, deci ma abtin si o sa fi o experta.