| CatalinaCatyCaty a întrebat:

Daca as manca sau daca as bea cate un pahar de danone iaurt natural timp de 3 zile, cate kg as slabi?

Răspuns Câştigător
| MireeeLa a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti mai mult decat cateva grame deoarece timpul este prea scurt si oricum nu ti-as recomanda sa mananci doar iaurt deoarece nu poti sa-ti iei vitaminele necesare organismului... iti trebuie macar o saptamana pentru a da jos macar un kilogram 2 sau 3... Pe langa acel iaurt adauga si tu niste oua fierte, legume fructe si incet cu incet vei vedea rezultatele.

10 răspunsuri:
| MoldovanSorinaGabriella a răspuns:

Sincera sa fiu, nu rezisti!

| IuliaF a răspuns:

Depinde de organism. eu nu am slabit niciun kilogram. am incercat si eu asta.

| RM94 a răspuns:

Nu prea ai cum sa slabesti asa. Poate slabesti vreo 100g laughing. Daca vrei sa slabesti trebuie sa treci la cura 1 luna 2 + jogging (alergat usor seara).

| Aphrodytha a răspuns:

Ai mai pus tu intrebari de genu' dar se vede ca tu nu pricepi. doar pentru ca te infometezi 3 zile nu inseamna ca aia e dieta, mami copilas, dieta se tine pe termen lung si nu prin infometare, tot ce tine de infometare e o tampenie... mancare sanatoasa si mult sport.

| zuzualina a răspuns:

5-10 kg rolling on the floor
A, sorry... voiam să scriu g (grame) laughing

| d182 a răspuns:

Proaaasta idee.
numai dacă nu vrei să te trezeşti leşinată pe stradă. crede-ma, e ca dracu.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

0 kg.

| Ironicnαme a răspuns:

N-o sa slabesti asa niciodata. Pune-te pe sport si mancare sanatoasa, esti sigura ca vrei sa iti distrugi stomacul?

Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

Nu stiu sigur cat vei slabi daca vei slabi dar stiu sigur ca vei avea probleme cu stomacul de genul ca vei face naveta la wc