| Denisa a întrebat:

Daca as manca timp de cateva saptamani doar salate(fara ulei) si fructe, as slabi macar 10 kg in 2 luni? Si inca o intrebare: intr-o dieta trebuie exclusa sarea cu totul? Am auzit ca retine apa si bla bla blachatterbox Multumesc.

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Este o dieta prea restrictiva, ai nevoie si de proteine( carne fiarta sau la gratar, de pui, peste sau vita slaba), de grasimi, fier( oua fierte), glucide, fibre( cereale integrale, musli), calciu( lapte degresat, iaurturi light, branza degresata de vaci). Este foarte important sa mananci putin si des iar dupa ora 18 sa nu mai mananci absolut nimic. De asemenea, ai nevoie de minim 2 l de apa pe zi.

| allleeeee a răspuns:

Pai ai slabi dar vei pune la loc cu dieta asta drastica.
Nu e bine sa excluzi sarea din alimentatie.
Consuma pe zi in jur de 0, 5 grame de sare si va fi bine.
Mai bine ai manca lactate, fructe, legume si pui fiert sau fript cu legume duminica.

| hiphopbeatz a răspuns:

Slabesti tu ce slabesti, dar fara sport, vei avea pielea lasata si netonifiata.deci pa si la revedere costume de baie.

ideea e sa ai 5 mese mici si dese ce iti tin de foame.si de exemplu un mar e o masa.si nu se mananca dupa ora 18 carbohidrati.

iti recomand ca in salata aia sa pui niste pui de piept la gratar si niste bucati de paine prajita, sa-ti tina de foame.[asta pe la pranz, asa]

pace!

| madalinaaa89 a răspuns:

Ai slabi cevahee hee insa nu e sanatos si recomandat sa mananci numai salate timp de 2 luni.Pe langa faptul ca o sa-ti scada imunitatea si bla bla bla... oricum nu o sa poti tu sa mananci numai salate.
Iar intr-o dieta trebuie sa introduci si sarea bineinteles.Si da, este adevarat ca sarea retine apa si te vei balona probabilhee hee
Daca vrei sa slabesti repede ai putea sa mananci orez fiert. O colega a incercat si a slabit fooaartee mult in mai putin de 2 luni.Partea nasoala e ca dupa ce termini aceasta dieta cu orez trebuie sa ai grija ce mananci ca sa nu te ingrasi la loc.
SUCCESwinking

| bb_5971 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa renunti la dulciuri si sucuri de tot, sa ai 3 mese pe zi, dupa ora 6 sa nu mai manaci nimic(daca chiar iti este foame poti manca un mar), sa bei 2 l de apa pe zi si sa mergi la sala de fitness.eu am reusit sa dau ceva kg jos cu ajutorul salii si a alergatului si bineinteles m-am abtinut de la dulciuri si alte prostiihappy
bafta>big grin