| Notme a întrebat:

Daca ati castiga 75€ ce va-ti cumpara? sau sa ii pastrez?

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Daca sunt primii euro castigati, pastreaza-i sau cumpara-ti ceva util si de folosinta indelungata. La mult mai multi iti doresc. Eu pe primii mei 15 dolari ii pastrez de 17 ani.

17 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

As merge la cumparaturi si mi-as cumpara multe haine big grinEste o pasiunea a mea de a cumpara cat mai multe haine.happy

daniela
| daniela a răspuns:

I-as pune bine pentru excursia pe ca o sa o fac la toamna

lolita
| lolita a răspuns:

Cum a zis si zuly cred ca mi-as cumpara o rochita de vara sau daca ai iubit invita-l la o cina romantica.

| elena a răspuns:

Mi-as cumpara ceva de imbracat pentru mers la mare, restul i-as cheltui cand plec la mare si m-ar scuti de un imprumut la CAR pentru acest lucru.

| dulshe a răspuns:

Eu as merge la shopping, ador sa merg la cumparaturi, asa ca mias inoi garderoba.

Shin
| Shin a răspuns:

Cum adica sa-i pastrezi? Pana la urma os a-i folosesti al ceva, nu? tongue
S h i n.

| Elly4all a răspuns:

Buna, eu am avut 100€ si i-am folosit la shoppinghee hee. mi-am cumparat de imbracat.nu ii pastra prea mult pana la urma sunt ai tai si ai tot dreptul sa faci ce vrei cu ei numai sa nu-ti iei porcarioarewinking. ia-ti ceva util. ce ti-ai dorit din totdeauna pentru. ca trebuie sa fie ceva ce ti-ai dorit mereu.
Bye Elly

| Princessee a răspuns:

As mai pune ceva si as merge in Bulgaria, grecia, la un hotel de 5 stele.

| Moneyandfame a răspuns:

Se scrie v-ati.Va bate gramatica.

| zuly a răspuns:

Mi-as cumpara o rochita verde, cea mai frumoasa pe care as gasi-o.Si daca mi-ar ramane bani, mi-as cumpara si sandale asortate cu rochita.happy

| mikiscence a răspuns:

Cu asa multi bani m-as gandi sa-mi cumpar o vilalaughing

| mikiscence a răspuns:

Oameni buni. vorbim de 75 euro sau 750? ca eu nu mai inteleg nimic.cineva zice ca si-ar cumpara multe haine.cu 75 euro? poate din china unde o cina costa 3 euro si o camera de hotel plus mic dejun costa nici 30 euro pentru 2 pers...in romania cu 75 euro te duci o data la supermarket si nici nu-ti umpli frigiderulsad

| bubukid a răspuns:

Am castigat 340 de euro intr-o luna in it in vacanta plimband o catelusa in fiecare zi...si primul lucru care l`am facut a fost sa ma duc la cK sa ma imbrac laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi? Pai avand in vedere ca e ziua mea, probabil as face un drum in cluj cu cativa prieteni si am petrece pe acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as reinvesti

| Cretzulina a răspuns:

Eu una mi-as cumpăra niste cercei sau ceva care sa il/ o am mult timp. Aș mai ofta pentru un parfum :d. Totul depinde de tine, dacă iti lipseste un lucru pe care ti l-ai dorit de mult si inca n-ai avut posibilitatea sa-l cumperi, acum este ocazia; iar dacă nu-ti lipseste nimic, ii poti păstra. Mult succes in continuare. kiss

| angelito a răspuns:

Sincer ii pastrez daca nu imi doream ceva de mult timp si am bani acum pentru acel lucru, daca nu ii pastrez