Daca sunt primii euro castigati, pastreaza-i sau cumpara-ti ceva util si de folosinta indelungata. La mult mai multi iti doresc. Eu pe primii mei 15 dolari ii pastrez de 17 ani.
As merge la cumparaturi si mi-as cumpara multe haine Este o pasiunea a mea de a cumpara cat mai multe haine.
Cum a zis si zuly cred ca mi-as cumpara o rochita de vara sau daca ai iubit invita-l la o cina romantica.
Mi-as cumpara ceva de imbracat pentru mers la mare, restul i-as cheltui cand plec la mare si m-ar scuti de un imprumut la CAR pentru acest lucru.
Eu as merge la shopping, ador sa merg la cumparaturi, asa ca mias inoi garderoba.
Buna, eu am avut 100€ si i-am folosit la shopping. mi-am cumparat de imbracat.nu ii pastra prea mult pana la urma sunt ai tai si ai tot dreptul sa faci ce vrei cu ei numai sa nu-ti iei porcarioare. ia-ti ceva util. ce ti-ai dorit din totdeauna pentru. ca trebuie sa fie ceva ce ti-ai dorit mereu.
Bye Elly
Mi-as cumpara o rochita verde, cea mai frumoasa pe care as gasi-o.Si daca mi-ar ramane bani, mi-as cumpara si sandale asortate cu rochita.
Oameni buni. vorbim de 75 euro sau 750? ca eu nu mai inteleg nimic.cineva zice ca si-ar cumpara multe haine.cu 75 euro? poate din china unde o cina costa 3 euro si o camera de hotel plus mic dejun costa nici 30 euro pentru 2 pers...in romania cu 75 euro te duci o data la supermarket si nici nu-ti umpli frigiderul
Am castigat 340 de euro intr-o luna in it in vacanta plimband o catelusa in fiecare zi...si primul lucru care l`am facut a fost sa ma duc la cK sa ma imbrac
Eu una mi-as cumpăra niste cercei sau ceva care sa il/ o am mult timp. Aș mai ofta pentru un parfum :d. Totul depinde de tine, dacă iti lipseste un lucru pe care ti l-ai dorit de mult si inca n-ai avut posibilitatea sa-l cumperi, acum este ocazia; iar dacă nu-ti lipseste nimic, ii poti păstra. Mult succes in continuare.
Sincer ii pastrez daca nu imi doream ceva de mult timp si am bani acum pentru acel lucru, daca nu ii pastrez
DaciaRomania întreabă: