anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati fi la Paris cum v-ati imbraca?

Răspuns Câştigător
| Helene a răspuns:

Eu nu sunt chiar in Paris sunt pe langa, tot in Franta.Eu ma imbrac la fel, pentru ca daca i'ati vedea pe cei de aici cum se imbracaoh go on n'ai iesi nici pana la paine asahappy

12 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Pantaloni scurti, o bascalie in cap si un tricou cu patratele!

| Vogelspinne a răspuns:

Pai cum sa ma imbrac happy ca cei de acolo pentru ca nu as vrea sa ies in evidenta laughing

| ancan a răspuns:

Hm. eu as alege o pereche de pantaloni negrii scurti sau o pereche de blugi scurti + un tricou/ maiou gen navy[fara fundita, stii ca sunt unele cu funda rosie intr'o parte, eu as alege unul simplu] + o esarfa rosie la gat, cu nodul intors intr'o parte, iar in picioare o pereche de sandale cu talpa cat mai joasa, si cat mai finute. Iar parul prins intr'un coc lejer big grinbig grinbig grin

fundita? big grin

| Ramona_5995 a răspuns:

Daca as fi la Paris, "mas" imbraca ca si cei de acolo. happy
Pa.pa!

| Cretzule a răspuns:

Ca la Paris laughing

| Derye a răspuns:

In stil parizian.

| MissD a răspuns:

M-as incalta cu niste botine cu varful decupat bej, cu o pereche de jeansi scurti taiati.cu atele iesitelaughing cu un maieu alb si o camasa in cartouri legata si o geanta maree:X sau cu o rochita inflorata feminina si freely si o pereche de sandalute comode si o palarioaraday dreaming

| alysk84ever14_6997 a răspuns:

Pai niste panataloni scurtzi sau trei sfert

un tricou

o bascutza pe cap si sandale in picioarebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M_as imbraca ca de obicei, cu haine care ma avantajeaza si in care ma pot simti comfortabil; ce daca este el Paris asta nu inseamna ca o sa ma schimonosesc dupa gusturile lor ciudate doar de dragul de a fi cool