Noi avem uniforma. e o vesta grena dar nu toti o poarta. Daca nu o purtam cica ne scade nota la purtare... asta nu s-a intamplat inca da... nu prea ma risc
Noi am avut uniforma pana la in clasa a 2-a de atunci nu am mai purtat-o . La noi daca vineai era bine daca nu vineai in uniforma tot era bine.
Avem uniforma la scola,pantaloni negrii, sacou si camasa, dar noi nu o purtam. Anul acesta nu am venit nici macar o zi in uniforma la scoala.
Avem uniforme la liceu dar aproape nimeni n`o poarta decat tocilari pai cateodata mai sta directorul la poarta (ceea ce e foarrtteeee RAR) ca sa verifice uniforma.si daca n`o ai te trimite acasa cica insa de cand sunt eu in liceu o sg odata ne-a verificat uniforma si odata s`a luat chiar si de mine pentru ca aveam fusta prea scurta dar cum eram boboaca nu mi-a facut nimic oricum la noi la liceuakum directorul vine in clase si asista la unele ore dar nu zice nimic despre uniforma cred ca uita
Prima oara esti avertizat, dar daca tot vii fara uniforma ti se poate scadea nota la purtare!
anonim_4396 întreabă:
GiAnca întreabă:
elena_olteanu întreabă:
Mario1996 întreabă: