Daca mananci cartofi prajiti si carne foarte grasa sau pizza sunt foarte sigura ca nu are efect. Adica la inceput e posibil sa si slabesti dar dupa ce se obisnuieste organismul cu noua dieta si inclusiv cu sportul vei incepe sa pui pe tine.
Sincer, nu stiu, cred ca da, dar trebuie muult sport, dar nu exagera cu mancarea, adica intr-o zi mananci 2 felii de pizza, intr-o zi cartofii prajiti, adica nu toate deodata, incearca sa mai tii si putina dieta.
Bafta!
Daca prin sport intelegi alergare, atunci slabesti.Eu mancam 1kg de spaghete la o masa si tot am slabit, alergand Dar trebuie sa iti fortezi limitele in fiecare zi. Daca fugi tot 1km timp de 2 luni nu rezolvi nimic.Trebuie sa maresti distanta si/sau viteza.
Cea mai buna metoda de slabit este :
- sa bei minim 2 litri de apa zilnic
- sa ai minim o activitate de tipul dans, fitness, zumba, aerobic etc de 3 ori / saptamana
- sa alergi minim 5 km de 2 ori pe saptamana
- sai ai 5 mese pe zi dar nu mai tarziu de 7 seara indiferent la ce ora te culci
Poti sa mananci cam orice dar in cantitati moderate si bine ar fi sa consulti un nutritionist sa vezi care sunt acele alimente de care trebuie TU sa te feresti pentru ca asta depinde de la persoana la persoana.
Iti dau cel mai bun exemplu... un strugure mancat seara echivaleaza kaloriile a unei pizza mari.
Nu vorbesc din flori am slabit de la 78 la 67 de kg in 2 luni jumate fara sa am vergeturi sau alte efecte secundare. Bafta!