Dacă nu te alimentezi ca lumea și sari nopțile de la dormit, ai să ai probleme în timp. Cu toate astea, dacă dormi mai mult decât îți trebuie, ai să te trezești "umflat" de somn și ai să fii întors pe dos.
Tenul "mai frumos" și ochii "neobosiți" nu îți este dat de excesul de odihnă, ci de mâncare sănătoasă, printre altele.
Dormi cât îți cere organismul, dar dacă te plictisești, nu-i o soluție să îți dormi toată viața, când sunt atâtea de făcut.
E bine sa respecti orele de somn noaptea, si ziua e bine sa dormi de amiazi dar nu mai mult de 3 ore!
Da o sa ai fata de obosit pentru ca daca te culci la pranz trebuie sa dormi cel mult 3 ore!
Cu cat mai mult dormi cu atat mai mult vreai sa dormi. Eu daca dorm mult nu ma simt plina de energie, am o impresie ca noaptea mi se aduna energia iar undeva de la 10 dimineata energia incepe sa se evapore. Daca n-ai ce face plimba-te cu prietenii, daca n-ai cu cine plimba-te singura prin oras sau gaseste o ocupatie interesanta, puzzle, desenul, etc.
De la somn mult nu o sa ai tenul superb sau ochii perfecti o sa fii obisnuita, numai ca nu o sa ai chef sa faci nimic
Din punctul meu de vedere, somnul nu strica niciodata. Nu o sa te faca sa arati rau, ba din contra. Dar corpul tau se va obisnui cu asta, si iti va fi mai des somn decat in mod normal.