| VampDiaries a întrebat:

Daca fac cite o 100 de abdomene pe zi cam in cite zile voi avea un rezultat ca eu am un pic e burtica.

Răspuns Câştigător
| Simonaaaaa a răspuns:

Mai bine combini abdomenele cu alte exercitii si tii o dieta. Dar oricum depinde de cum lucreaza organismul tau nimeni nu poate sa iti spuna exact.

12 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Dacă mai schimbi ceva și în alimentație...cam o lună. happy
Succes!

| AlinaaAli a răspuns:

Degeaba faci cateva zile si gata!
incearca sa faci 50 pe zi si faci in fiecare seara

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlinaaAli):

NU in fiecare zi, asta duce la supra-antrenament. Abdomenul se lucreaza o data sau de doua ori pe saptamana, maxim de doua ori

| Mikasa a răspuns:

Cred ca intr-o saptamana.

| AlleSss a răspuns:

Incearca sa faci alt fel:25 abodomene+25 genoflexiuni seara si la fel dimineata.La mine a functionat.Bafta!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Eu faceam vreo 300 de abdomene zilnic timp de 1 luna jumate si mi-au aparut patratele. Daca faci 100...cam in 2 saptamani scapi de burticuta.

| MrBlueEnergy a răspuns:

Depinde cat de multe calorii vei pune la loc in acea zi...

| Shado15 a răspuns:

Dahappy

| gab0ru a răspuns:

Pai ca sa ai rezultate trebuie sa respecti mai multe reguli:1-abdomenele sa fie in nr de 100 execuatte corect si fara odihna, 2-trebuie sa ti si o dieta, 3-etc... sper ca te.am ajutat. fundita?

| Cosmin86 a răspuns:

Nu e bine sa faci zilnic, abdomenul trebuie lucrat de maxim doua ori pe saptamana, altfel o sa te supra-antrenezi

| Magnifico a răspuns:

Si eu fac abdomene.Fac cate 50 la zi de cateva luni.Si se cunoase zic eu, cand am inceput aveam burta ca si tine de altfel, acum am conturul la muschii de pe abdomen vizibil(incep sa se vada patratelelelaughing ). Deci in maxim 2 luni ai patratele, dar incepe sa se cunoasca dupa 1 luna.Bafta

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Nu conteaza cate abdomene faci, ci cum le faci, ca daca faci tu 100 pe zi, esti mort.mai bine fale cu cap.tongue adica niste execitii eficiente, si intr-o luna ai un rezultat 100% vizibil.10 minute pe zi.