Nu accepti ideea ca esti tiganca? las-o asa nu are nimic. iar pielea maslinie se aseamana cu a egiptenilor si NU este alba vara, este chiar ce trebuie.
este cea mai mare prostie auzita pana acum sa folosesti apa oxigenata pe corp ca sa te albesti. apa oxigenata este folosita in scop medical ea este un dezinfectat care se poate adauga pe rana deschisa.
Nu sunt țigancă, sunt româncă cu ambii părinți români, nu stiu de unde ai putut crede că orice roman cu pielea mai închisa e automat țigan dar ok(tiganii au pielea ciocolatie, eu o am maslinie, adică ei au un ten mai cald, eu mai rece). Si nu m-am simtit ofensata, mai mult ma deranjează ca va certați in postarea mea, în loc să vorbiti prin mesaj privat.
Sunt multe fete frumoase cu pielea foarte alba, si eu o vreau albă pentru ca nu am pielea de culoare perfect uniforma, si e aiurea ca spre ex chiar dacă ma epilez in zona axilei sau in orice alta zona, pielea tot mai închisa se vede si pare ca nu m-am epilat deloc, pe când la fetele albe nu e deloc asa, au culoarea pielii uniforma si se vede foarte frumos
O sa consult un dermatolog sa vad daca pot face ceva. Stiu ca sunt creme de albirea petelor de bătrânețe, dar nu ceva sa scoată melanina cu totul (sau cum se numeste pigmentul)