Unghia nu va avea de suferit, din câte ştiu. Am auzit că e bine să foloseşti unghia pe touchscreen, că acţionează mai bine.
Ba functoneaza, si inca foarte bine...
Nu mai bine, iti ei tu un tel. cu taste si cu unghiile alea te scarpini in cur sau in urechi.Da D-zeu telefoane la prosti!
In primul rand, prin simplul fapt ca tu crezi ca nu imi dau seama dejignirea evidenta din raspunsul tau ma jignesti.In al doilea rand, sunt clasa a 6-a si desi nu stiu ce varsta ai,presupun ca esti mai mare ca mine,ai mai multe clase si probabil ai IQ-ul mai mare ca mine(multi ti-ar judeca IQ-ul doar dupa felul in care vorbesti, dar eu prefer sa nu fac asta).Tin sa spun ca pentru cineva de varsta mea sunt foarte inteligenta, si nu ma laud.La inceput ai folosit un limbaj urat si deranjant,dar ai observat ca nu sunt o needucata,care la prima jignire incepe sa injure si vad ca ti-ai mai schimbat un pic vocabularul si de aceea eu prefer sa nu jignesc.Dar, in fine, poate nu mai dai pe la intrebarile mele cu asemenea raspunsuri.
Ooaau,ma-i dat pe spate! Chiar ai raspuns inteligent! Modul meu de a vorbii direct,deranjeza multa lume,insa asta nu ma face sa renunt in a taxa textele imberbe, fara substanta, fara logica.Si daca nu te lauzi cu inteligenta, de ce nu ai mers mata la un dealer de tel.sa intrebi?