Nu exagera cu bicarbonatul pentru ca distrugi smaltul dintilor si vor incepe sa te doara cand mananci/bei chestii fierbinti sau reci.
Bicarbonatul nu ar trebui folosit decat maxim o data pe saptamana.
Inca o chestie: nu face minuni este doar abraziv, nu o sa ai dintii cu mult mai albi, daca ai noroc castigi cel mult o nuanta
Sigur,trebuie folosit in continuare, dintii isi schimba foarte repede culoarea si de la o cana cu ceai. Poti sa adaugi in bicarbonat apa oxigenata sau suc de lamaie.
Apa oxigenata (peroxidul de hidrogen) nu trebuie niciodata inghitita din cauza ca are actiune toxica. Nu recomand
Posibil,sa ai dreptate, nu te contrazic.Am citit ca poate fi folosita(cea de concentratie 9), impreuna cu bicarbonatul de sodiu, cu succes in albirea dintilor.Am folosit.Mie nu mi s-a intamplat nimic.
Nu imi dau seama ce inseamna "concentratia 9", adica 9%? Sau 9N
Concentratia normala in care se vinde ca dezinfectant e cam de 6%, concentratii mai mari afecteaza pielea. Daca este ingerata are actiune toxica, si in orice caz poate irita sau afecta mucoasa bucala.
Brobabil ca ce ai folosit avea o concentratie suficient de mica
Concentratie procentuala.Si, sigur a fost 9 pentru combinatia de albire si 3 pentru cea folosita ca si apa de gura.
Daca te speli zilnic cu bicarbonat risti sa slefuiesti tot smaltul dintilor, trebuie mai rar gen o data la cateva zile.