Nu,pentru ca aceste creioane de ochi au fost testate oftamologic.doar ca nu este igienic sa il folosesti prea mult pentru ca poti face conjunctivita
Pai eu abia ating partea alba (sclerotica) pana la retina mai e, daca am grija sa dau nuymai pe partea cu piele oare patesc ceva? ca eu ma dau cam zilnic cu creion...
Sall! sigur ca da : deoarece iti perforezi retina si alte parti sau invelisuri ale ochiului. sper sa nu fi patit tu asta, dar daca doar a atins ochiul nu patesti nimic grav
Si eu sunt de acord cu mentalism, si nu numai iti poate cauza si iritatii
Mentalism habar are despre ce a intrebat fata.Nu a bagat creionu in ochi.S-a dat jos inatunrul ochiului.Nu pateste ce zici tu pe acolo ca perforeaza retina.A perfora inseamna a strapunge, ea nu perfoareaza ea doar atinge cu creionu. Daca vrei doar ca sa obtii funda te dai de gol singur pentru ca habar ai despre ce e vorba mai ales ca esti baiat.Scuze dar meritai sa ti se zica asta.
Si tu bianca nu inteleg de ce l abrobi pe mentalsim.Cred ca nici tu nu sti la ce se refera cand scria pe acolo.Da e adevarat ca poate cauza iritatii, doar daca te dai in exces, dar fata a zis ca nu se da zilnic.
1.nu a zis de atinsul ochiului! 2. a zis ca a si-a dat cu creionul in ochi! 3. nu a zis de creion special pentru. ochi! si pentru ultima data : imi transcriu comentariul:,, Sall! sigur ca da : deoarece iti perforezi retina si alte parti sau invelisuri ale ochiului. sper sa nu fi patit tu asta, dar daca doar a atins ochiul nu patesti nimic grav"! am zi la urma ca daca doar l-a atins nu pateste nimic. Pace
Nu asculta comentariul din partea LoOvE-i! Nu a inteles bine si nu a citit tot comentariul meu. Plus ca intrebarea nu a fost pusa corect: trebuia spusa asa:,, Daca ating cu creionul ( cel special pentru ochi) inauntrul ochiului imi pot strica vederea?
NU vreau funda nimanui! Imi place sa ajut pe ceilalti prin cunostintele acumulate. Avand in vedere ca nu a zis nimic de atingerea ochiului, eu am raspuns inteligent ( puteam sa spun ca moare sau ca sare in aer : pentru ca am vazut cazuri din acestea) spunandu-i ca daca si-a dat cu creionul in ochi poate avea probleme grave si daca doar a atins, nu pateste nimic! Eu cred ca vrei sa elimini prin,, facere de cacao" raspunsurile altora ca tu sa primesti funda. Stiu si eu tactica asta mizerabila dar nu ma injosesc sa o folosesc! eu vreau sa dau raspunsuri corecte care daca nu sunt pe multumirea celui in cauza, macar sa raspund la mai multe ca sa pot avea si eu posibilitatea de a putea trimite mesaje personale catre alti utilizatori ( adica devin membru senior ) Aaa! si la urma vreau sa iti accept scuzele pentru ca nu port pica nimanui ( decat ateilor de pe acest site)
Intrebarea asta era pentru fete, lol ca vorbesc de creion special de ochi, ca doar nu sunt nebune sa imi intep ochiul cu un creion de scris.
Eu doar te faceam sa intelegi ca ai gresit in totalitate ce ai spus acolo. Fata nu este nebuna sa-si infinga creionul in ochi, dreaqu n-am mai pomenit sa-si infiga crieonu in ochi.Ea se referea strict la locul unde se dau fetele, partea de jos a ochiului (interior). Chiar si ea mi-a dat dreptate.Si daca vroiam funda nu ziceam ce zic acum.Am observat ca esti baiat si am vrut sa te fac sa intelegi la ce se refera.Bine acum. poate nu ti-ai dat seama pentru ca tu nu foelsesti acest luccru si de aceea.Insa orice fata si-ar fi dat seama ca este vorba despre creion special de ochi sau DERMATOGRAG pentru numele lui Dumneze.Nu am vrut sa te jignesc si nici macar nu am stiut ca te refereai la creion de scris.Cati ani ai?
Se spune DERMATOGRAF. Si ea, trebuia sa spuna ca intrebarea este pentru fete! Asa si eu ar trebui sa sar cu gura pe o fata care imi raspunde la o intrebare, si sa dau detalii importante abia dupa raspunsurile altora. Nu este imposibil ca cineva sa aiba un accident sau cineva sa te loveasca cu un creion. Intrebarea ei a fost ceva de genul :,, Unde pot gasi un magazin?"- nu intelegi nimic, nu? Dupa aia se trezeste sa spuna ce magazin vrea. ( a fost un exemplu)
alina0 întreabă: