Parul creste in mod normal 1-2cm /luna. Daca te dai cu ulei de ricin PE scalp si NU IN CAP se poate sa creasca mai repede, cu cat nu se stie.Masajul pielii scalpului e mai eficient.
Pai daca pe luna el creste cu 1 cm, cu ulei de ricin ar putea sa creasca 5 cm pe luna? vreau eu aproximare sa imi fac o idee
Se stie ca este foarte eficient uleiul de ricin in cresterea parului. Am citit multe articole in care scria ca ar fi chiar miraculos, efectele fiind spectaculoase dar intrebarea ta m-a facut putin sa zambesc. Ma gandesc ca cine a folosit asa ceva nu a stat sa masoare firele de par spre a cunoste cu exactitate cat au crescut intr-o luna de zile sau nu stiu in cat timp. In plus sunt convinsa ca difera de la persoana la persoana.
Pai daca pe luna el creste cu 1 cm, cu ulei de ricin ar putea sa creasca 5 cm pe luna? vreau eu aproximare sa imi fac o idee.
5 cm doar pe Luna, pe Pamant nu stiu aproximativ...
Hei..eu il folosesc pentru gene, citeste experienta mea personala
http://www.sfaturilemariei.com/......personala/
Nu stiu exact, dar daca vrei sa-ti creasca parul mai repede, mananca multe fructe si legule(vitaminele ajuta la cresterea parului). Sper ca ti-am fost de ajutor!
Si eu folosesc ulei de ricin...si mi-a crescut parul intr-o luna aproape 4 cm, acum depinde si de par.