| LoOvE a întrebat:

Daca imi dau cu ulei de ricin in cap, cu cati centimetri creste pe luna parul?

8 răspunsuri:
| christabell a răspuns:

Parul creste in mod normal 1-2cm /luna. Daca te dai cu ulei de ricin PE scalp si NU IN CAP se poate sa creasca mai repede, cu cat nu se stie.Masajul pielii scalpului e mai eficient.

| LoOvE explică (pentru christabell):

Pai daca pe luna el creste cu 1 cm, cu ulei de ricin ar putea sa creasca 5 cm pe luna? vreau eu aproximare sa imi fac o idee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se stie ca este foarte eficient uleiul de ricin in cresterea parului. Am citit multe articole in care scria ca ar fi chiar miraculos, efectele fiind spectaculoase dar intrebarea ta m-a facut putin sa zambesc. Ma gandesc ca cine a folosit asa ceva nu a stat sa masoare firele de par spre a cunoste cu exactitate cat au crescut intr-o luna de zile sau nu stiu in cat timp. In plus sunt convinsa ca difera de la persoana la persoana. happy

| LoOvE explică (pentru anonim_4396):

Pai daca pe luna el creste cu 1 cm, cu ulei de ricin ar putea sa creasca 5 cm pe luna? vreau eu aproximare sa imi fac o idee.

| christabell a răspuns (pentru LoOvE):

5 cm doar pe Luna, pe Pamant nu stiu aproximativ...

| Tzukushi a răspuns:

Hei..eu il folosesc pentru gene, citeste experienta mea personala

http://www.sfaturilemariei.com/......personala/

| crazyvioletflame a răspuns:

Nu stiu exact, dar daca vrei sa-ti creasca parul mai repede, mananca multe fructe si legule(vitaminele ajuta la cresterea parului). Sper ca ti-am fost de ajutor!

| payphone a răspuns:

Si eu folosesc ulei de ricin...si mi-a crescut parul intr-o luna aproape 4 cm, acum depinde si de par.

Întrebări similare