De preferat asta:
1. Foloseste un serum de crestere special creat pentru gene, asa cum este de exemplu Sensational Eyes de la Babor
Acest serum hranitor, cu o formula fara parabeni, stimuleaza cresterea genelor naturale cu pana la 85% datorita unui complex de peptide special conceput. Peptidele biomimetice previn caderea genelor, protejeaza celulele parului de stres, de lumina UV si influentele exterioare si ajuta la cresterea genelor noi. Dupa doar 8 saptamani, genele sunt mai puternice, mai lungi si parca mai groase. Este un adevarat rasfat, daca ti-l permiti!
Genele se regenereaza la fel ca si parul de pe cap. nu vei ramane fara gene. ricinul este foarte bun, dar cu multa grija la aplicare sa nu iti dai in ochi. eu foloseam o periuta, de la un rimel vechi, spalata. mi-am tuns candva genele ca "goagal" era sfant si surpriza ca nu au crescut in 2 saptamani cum gasisem eu pe net. ricinul a facut minuni. este bun si pentru parul de pe cap si pentru sprancene. eu nu am fost niciodata pe ideea de a arunca bani multi pe fereastra pe produse ce s-ar putea sa functioneze sau nu. cu 10 lei maxim cat este sticluta de ricin cred ca este si convenabil si eficient. nu o sa creasca peste noapte, dar ajuta mult.
iti recomand sa schimbi rimelul.