| necunoscuta123 a întrebat:

Dacă îmi dau cu vopsea de par pe sprâncene se colorează?

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, si din necunoscuta o sa devii imediat cunoscuta laughing

| Catrice a răspuns:

Da da sa ai super glue la îndemână ca sa nu pierzi firele.

Răspuns utilizator avertizat
| Mogiojojo a răspuns:

Da, se colorează dar întâi trebuie sa le decolorezi dacă sunt foarte închise. Culoarea parului trebuie sa se potrivească cu culoarea sprâncenelor. Ce culoare vrei sa le faci?

| Feri5 a răspuns:

Se colorează.
De ce nu îți iei și tu un superglue sau o bandă ceva să le lipești, că poate mâine dimineață te trezești fără sprâncene? laughing

| DvAnIeLa a răspuns:

Da se coloreza...Si cei care fac misto la raspunusri (urat...aici suntem toti pentru unu TPU)

| wergh8 a răspuns:

Da se poate. Se poate da cu orice.Chiar si cu creion de ochi.Dar cel mai simplu cu culori simple bagate pur si simplu in apă

| yooshi a răspuns:

In functie de cat de inchisa este culoarea, trebuie sa le decolorezi
Also, nu ramai fara sprancene(asta daca respecti timpul) I should know, imi decolorez sprancenele si sunt intactehee hee

| sweetys a răspuns:

Se colorează sau șanse de +90% sa ajungi la spital cu o alergie de toată frumusețea și ochii cât casa. Scrie și pe vopsea ca nu se folosește pentru sprancene. Zona ochilor este una destul de sensibila și s-ar putea sa fie o idee rea sa ți le vopsești cu vopsea pentru par.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,se coloreaza dar s-ar putea de asemenea sa iti si cada!
nu cred ca vrei sa ti asumi riscul de a ramane fara sprancene sau de a ti se umfla pielea vopsita mai ales fiind aproape de zona ochilor de a ti produce tot felul de iritatii.
Foloseste o crema special pentru vopsirea sprancenelor, costa minim 6 lei, ATENTIE! si acestea insa pot produce diverse iritatii, asa ca fi atenta si citestecu cu atentie prospectul inainte de utilizare!

| Fabianaa a răspuns:

Exista vopsea speciala pentru sprâncene. Spre exemplu acel "tatto brow" de la Maybelline. Nu este permanent dar durează destul de mult pe sprâncene(în jur de câteva săptămâni-o luna).