| SmileyQueen a întrebat:

Daca imi decolorez parul cu ceai de musetel + suc de lamaie (astia de p net zic ca se deschide doar un ton sa doua) O sa se vada de parca m-am vopsit? Adica o sa imi zica cineva la scoala? Am parul saten. sad

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Eu am încercat si am ajuns la un blond auriu inchis, nuanța mea naturală este castaniu inchis, bine mi-a trebuit cam 6 luni in fiecare săptămana ceai de mușețel super concentrat FARA LĂMÂIE!

6 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Ăştia de pe net zic numai prostii. Nu ţi se decolorează părul. Dacă îl ai şaten o să-ţi dea doar câteva reflexii aurii, nicidecum nu se vede ca un păr vopsit. Dacă ai părul mai închis, nicio şansă. Zeama de lămâie îţi usucă rău firul de păr, mai bine o combini cu miere şi ceai de muşeţel. Te dai cu soluţia pe păr şi stai la soare cca 1-2 ore, apoi te speli. Dar repet, o să se vadă doar câteva reflexii aurii, nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grr >.

| mykydutza08 a răspuns:

Depinde de nuanta ta naturala, daca este saten deschis o sa se decoloreze, o sa arate ca si cand ar fi decolorat de soare, daca este mai inchis nu iti garantez ca se va decolora, poate doar daca urmezi un,, tratament" de cateva luni bune.

| SmileyQueen explică (pentru mykydutza08):

Mda... eu n-am asa rabdarelaughing

| Stufy a răspuns:

Sa stii c-am incercat si eu si am reusit!
Funda? :*

| SmileyQueen explică (pentru Stufy):

Da, dar se decoloreaza tare sau de la saten o sa ajung la un roscat fff inchis? LA sco o sa imi zica cv? Eu sunt ecologista clasei si pot sa spun ca mi s-a decloorat parul fiindca am stat mult in soare in timp ce ingrijeam gradinalaughing