| Dramione69 a întrebat:

Daca imi deschid culoarea parului cu miere si ulei de masline, efectul este permanent? Eu as prefera sa fie temporar. Voi ati incercat? Dau funda ^^

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ingredientele de care spui nu deschid culoarea parului.
Drăgută poza!

| Violleta2022 a răspuns:

Mierea si uleiul de masline sunt folosite ca tratamente de hidratare si renegerare a radacinii parului, si nu sunt functioneaza ca vopsele pentru par!
In schimb, frunza de nuca fiarta, pusa pe par dupa spalare, mai poate inchide nuanta parului, doar daca parul este blond.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/......ui-cu.html
Probabil ca este permanent, nici mierea si nici uleiul de masline nu au proprietati pigmentate dar am inteles ca au o forma de peroxid natural. Cantitatea este foarte mica deci nici efectele nu vor fi spectaculoase, o deschidere de juma de ton sau un ton probabil. Cred ca depinde mult si de timpul de actionare si calitatea ingredientelor. Fiind vorba de o decolorare, fie ea naturala, cred ca procesul este ireversibil. Decolorarea distruge pigmentul firului de par.

| Withoutnamenoname a răspuns:

Sincer nu stiu daca se deschide macar de la miere si ulei de masline. Dar stiu ca frunzele de nuc sau sfecla coloreaza dar se duce la cateva spalari. In general "vopselurile" facute in casa nu sunt permanente