| darctron a întrebat:

Dacă îmi fac gaura in ureche direct cu cercelul, urechea se umflă sau ceva? Si e vizibilă mult gaura? Si credeți că pentru bărbați e mai ok cercel alb/strălucitor sau albastru strălucitor? Am găsit și din alea negre, dar vreau ceva elegant și n-aș vrea s-o dau în bară părând lbtgist

Răspuns Apreciat de Editori
| al0o0o0 a răspuns:

Sa nu faci asta in niciun caz. Nu este igienic, iti faci o rana urata ce are multe sanse sa se infecteze si sa te afecteze si, poate daca asta te intereseaza mai mult, sa arate foarte urat. Nu cred ca stie cineva daca este vizibila gaura pentru ca nu prea cred ca a incercat cineva asa ceva, cel putin asa sper. A, si da, cu siguranta se va umfla. De cercel nu stiu ce sa zic, depinde de preferintele tale, dar eu as zice alb, cred ca ar arata mai bine, dar daca te hotarasti sa-ti dai gaura, fa-o la un salon specializat, doar asa poti fii cat de cat sigur ca o sa arate si o sa se comporte potrivit. Sper ca te-am ajutat. O seara frumoasa in continuare!

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"îmi fac gaura in ureche direct cu cercelul"

dacă urechea ar vorbi, știi ce ți-ar zice?

| darctron explică (pentru sierra1):

Să știi că se poate

| sierra1 a răspuns (pentru darctron):

Corect, ai putea și cu o șurubelniță

Frate nu glumesc, ba chiar e o metodă clasică

E urechea ta!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru darctron):

Fă-ți gaura la un salon/cabinet medical. Iar cercelul se alege și în funcție de stilul tău și culorile pe care le porți cel mai des.

Păi eu doar întrebam niste lucruri, dacă nu le ai, nu scrii bro

Mami, fă tu cum vrei dar la capitolul igienă ești corgent

| Sophieka a răspuns:

Chiar nu ai nimic mai bun in lumea asta de facut decat asa ceva?

| Yxha12 a răspuns:

Nu stiu daca ti-ai dat gaura in ureche pana la urma dar in nici un caz cu cercelul, poti folosi o branula gri de la farmacie ( maxim 2 lei) si este mult mai igenic si ok, sa nu folosesti spirt sau apa oxigenata, la inceput pana sa ti dai gaura dai cu niste Betadina apoi o stergi, si folosesti branula, pentru curatare ca sa nu se infecteze este recomandat macar 2 zile sa nu stai pe partea unde este gaura, si ca sa l cureti apa si sapun ( protex solid ar fi ce l mai okay) si ser fiziologic daca nu iri poti lua, poti incerca apa cu sare. am si eu cateva piercing uri, un septum si 4 gauri in urechi si asta mi-a recomandat si mie plus ca eu le-am facut la salon, succes

| darctron explică (pentru Yxha12):

încă nu am avut timp, dar acum că mi-ai spus că găsesc la farmacie cu 2 lei alea cred că am să fac cum spui tu, merci!

| vmalex21 a răspuns (pentru darctron):

Ai reusit sa iti faci?

| darctron explică (pentru vmalex21):

Salut, pe atunci mi-am luat un ac din ăla din farmacie, dar când am văzut cât e de gros m-am răzgândit, dar am descoperit că există cu magnet, și am luat din alea