Buna.Daca ai deja niste baze puse in Photoshop eu iti sugerez sa mizezi pe asta pe viitor, plus alte softuri asemanatoare, fiindca intotdeauna va fi nevoie de un design de produs, fie ca vorbim de aliemente, bautura, produse de ingrijire, obiecte electronice, sau poate chiar de niste personaje din jocuri video sau background-uri pentru acestea si machete 3D, de afise, carti, si absolut orice tine de vizual. Exista numeroase tutoriale pe Youtube, mai furi si tu meserie, iar cand devii bun la un nivel decent incepi sa iti faci portofoliu cu propriile lucrari, pe care il expui pe diferite platforme.Succes!
Te pui din nou pe învățat soft-uri de grafica *( sau modelare 3D ) e simplu! Ce are profilul economic de la liceu cu pasiunea ta?
Și ca o chestie part-time este utila! Dacă mai ies și bani tot este bine! Baga mare!
Transferate la arte altfel nu vei putea merge la o facultate în domeniu am 16 ani și m-am transferat de la mate info la arte și nu regret asta. Deși trebuie să desenezi destul de bine că să intri așa că, sfatul meu este să te transferi.
Eu nu am treaba cu arta pe foaie! XD
Plus, ca dupa liceu exista numeroase cursuri de design
Bună ziua!
Dacă sunteți din București, vă invităm la cursurile de Artă ale Academiei de Arte „Marina Capațîna", unde puteți urma, printre altele, cursul de Grafică Digitală sau Modă-Design Vestimentar/ Ilustrație Fashion. Tot în cadrul Academiei oferim pregătire pentru portofoliu admitere universități din străinătate.
Regăsiți mai multe detalii în link-ul de mai jos:
https://www.marinacapatina.com/
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la cursuri!
ejwihss întreabă: