Buna. Sincer nu am folosit niciodata lamaie sau usturoi pentru unghii. In schimb poti folosi ulei de ricin si ulei de masline in fiecare zi de cate ori ai ocazia. Nu iti pot garanta ca intr-o saptamana va fi mare diferenta, dar poti fi sigura ca in timp vei vedea rezultatele. Or sa-ti creasca unghiile sanatoase, frumoase si stralucitoare si bineinteles ca or sa se intareasca Si daca gasesti poti cumpara "baza pentru unghii" de la farmec, la mine a facut minuni.
Hei! trebuie neaparat baza de la farmec!
Uleiul de ricin este renumit pentru efectele lui benefice. Dupa parerea mea este foarte bun atat pentru par cat si pentru unghii. E bun chiar si pentru corp Poti cauta pe internet beneficiile lui si o sa te convingi singura Unghii sanatoase si frumoase iti doresc :*
Https://www.farmec.ro/......t-283.html Aceasta baza plus uleiul de ricin si uleiul de masline te asigur ca o sa faca minuni cu unghiile tale. De asemenea cand iti cumperi crema de maine poti opta si pentru o crema de maine cu vitamine pentru unghii. Cea cu glicerina de exemplu :)
Deci eu iti recomand sa o folosesti, as recomanda-o tuturor pentru ca unghiilor mele le.a fost foarte benefica. Rezultatul acestei baze : unghiile mi-au crescut foarte repede, si tari si nu se rupeau deloc. Mi-ar placea sa iti trimit o poza sa vezi rezultatul. Te-ar incanta.
Ingrijeste-ti unghiile. O manichiura adecvata este esentiala pentru ca unghiile tale sa creasca mai repede. Protejeaza-le cu un strat subtire de lac transparent sau cu o oja. Sa stii ca ajuta la crestrea unghiei! Este recomandat sa alegi un lac de unghii de calitate!
2. Masajul este benefic pentru cresterea unghiilor. Un masaj de cinci minute in fiecare seara poate stimula cresterea unghiilor, prin imbunatatirea circulatiei la nivelul mainilor. Aplica o crema hidratanta si maseaza usor fiecare deget, unghia si cuticula.
3. Fereste-ti mainile de temperaturi scazute. Unghiile cresc mai repede in zonele cu clima calda. Iarna, protejeaza-ti unghiile cu manusi ca sa mentii circulatia sangelui la un nivel optim. In acest fel, unghiile vor creste mai repede.
4. Imbunatateste circulatia sangvina la nivelul unghiilor cu ajutorul unor activitati zilnice: scrisul la laptop, cantatul la pian, pictatul, gradinaritul sau orice alta activitate care iti face placere si iti solicita mainile.
5. Aplica un tratament natural pentru cresterea unghiilor. Exista o multime de ingrediente care ajuta la cresterea unghiilor de la ulei de masline si suc de lamaie si pana la ulei din seminte de in si ulei de migdale. Tamponeaza-ti unghiile cu aceste remedii saptamanal si vei vedea rezultatele!
Daca ai probleme cu unghiile pune in aplicare acesti pasi pentru ca unghiile tale sa creasca mai repede si poarta o oja la moda!
MUltumesc! Ce spui de uleiul de ricin? E bun? Imi da intrebari! Raspunde te rog!
TsSoFoOLiTa întreabă: