Genele nu sunt degeaba la ochi, ii protejeaza de praf, sunt legate de reflexul de inchidere a ochilor cand ceva poate intra in ei. Ti le tai, iti pui ochii in pericol (pana cresc iar), si nu cred ca vei obtine un rezultat satisfacator cu o singura taiere, poate nici mai multe. Ar fi o chestie, poate, daca tai numai varfurile, sa zic asa de un mm, ca asa trebuie taiat parul pentru stimularea cresterii lui, da' cine iti sta cu lupa, sublerul si foarfecuta sa-ti taie la fiecare varful?
Mergi la un ceasornicar sau bijutier, astia cu lucrul lor migalos poate au rabdare sa-ti taie si genele.
Eu am avut odata un mic accident, mi-au ars genele si au crescut la fel, nu cred ca se vor modifica daca le tunzi
Nu, nici intr-un caz! Iti cresc mai dese dar nu mai lungi, eu cred ca nu ai ce sa faci ca sa iti creasca genele mai mari decat sa iti pui gene false.
Salut din cate stiu eu parul daca este taiat des creste mai mare si se indeseste deci cum genele sunt la fel cred ca asta va fi efectul
Nuuuuuuuu cine ti-a zis asa prostie? o data ce le vei taia vor ramine asa, nu vor mai creste, cunosc o persoana care si le-a taiat acum doi ani in urma si nu-i mai cresc deloc.
Poti vedea aici un sfat cum sa-ti cresti genele natural : http://siteofstyle.blogspot.com/......ra-de.html
si uleiul de ricin la fel ajuta :)
Uhm, sincer chiar nu stiu, de obicei nu prea sau vazut cazuri din astea. Da parul creste repede daca il tai, dar nu cred ca e la fel si cu sprancenele. Anyway daca vei incerca asta, bafta
Nutella09 întreabă:
DaciaRomania întreabă: