anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca inmoi vata in otet si dau pe buze se maresc buzele? Asa am auzit. Funda

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Se pare ca noaptea asta ma culc razand, cateodata sunteti atat de amuzanti, sa maresti buzele cu otet, vai vai laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne iarta-ma. Buzele tale nu o sa se mareasca cu nimic, cel mult ti le poti irita cu tinctura de ardei iute sau un ruj/gloss care contine asa ceva.

Otetul deshidrateaza, iti usuca buzele deci, buzele o sa ti se stranga si o sa fie albe. Ce treaba ar avea otetul cu asa ceva?

| BadSirChaos a răspuns:

Nu se maresc, eventual se deshidrateaza si se irita, sa nu faci asa ceva, cam toti baietii prefera fetele cu buze normale indiferent de situate.

| nicusor95 a răspuns:

De ce sa iti maresti buzele? mie unu imi plac fetele naturale. in plus fetele cu buzele mari ma atrag doar intr-un fel... ceva legat de sexul oral. laughing deci depinde ce vrei si cum vrei sa arati.

| AnaAna23 a răspuns (pentru nicusor95):

Deci se maresc sau nu laughing?

| nicusor95 a răspuns (pentru AnaAna23):

Ma eu zic ca daca ar fi marit dragusanca si alte cotoarbe nu ar fi facut operatii estetice ci si-ar fi pus otet pe buze.probabil ca se maresc dar nu poti controla efectul. poti regreta..si presupun ca dupa o sa vi pe TPU sa intrebi cum scapi de buzele mari...

| Thisisnotme a răspuns:

Buna! Eu stiu ca cu ulei se procedeaza asa!

| LoRdSaN a răspuns:

Sunt baiat, si din experienta mea de baiat, unui baiat nu ii plac fetele cu buze mari.Dar da se maresc.

| AnaAna23 a răspuns (pentru LoRdSaN):

Si cat timp trebuie sa fac chesti asta daca zici ca se maresc?