Da, de obicei placa face parul sa para nesanatos, oricum noi nu rezistam sa nu o folosim. daca o vei folosi mai rar cred ca nu iti vei strica foarte tare parul, cu cat mai rar cu atat mai bine. Sa fie doar pentru ocazii foarte speciale!
Eu imi intrind parul in fiecare zi si am placa cu ceramica si nici nu mi se arde si nici nu se aspreste...numai daca te-ai vopsit o sa ti se aspreasca putin dar nu asa de tare
Deci nu-ti face probleme
Iti recomand :) sa citesti de aici http://www.senorita.ro/......)referitor la "parul intins cu placa"
Numai bine!
Se arde si se inaspreste.Eu o folosesc rar, prefer sa fiu mai ciufu decat sa imi stric parul.Eu am in clasa o colega care are parul ft lung, aproape pana la fund si de la atata intins cu placa i-a ramas o codita minuscula, cand il impleteste e cat un deget de gros.
Buna. Placa incalzeste firul de par, deci il usuca putin, deci e posibil sa-l inaspreasca.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Stiu ca se zice ca placa face parul aspru, ca'l arde, ca'l face praf. Eu una folosesc placa de cca 3 ani cap la 2 zile, inainte folosesc un ulei protector si imi tai varfurile cam la 3 luni. si crde-ma ca parul meu nu are un aspect nesanatos deloc.
Si la mine este placa de ceramica, dar nu arata parul a fi ars deoarece am o culoare inchisa la par, dar se rup firele. Nu este bine sa o folosesti tare des, eu o folosesc de 5 ani, in fiecare, zi, si inca nu se vede tare ca este ars, dar oricum stau cu frica sa nu ramin fara par ca a inceput sa-mi cam cada.
Mai asta cam asa e indiferent de cata ceramik are trebuie sa te gandesti ca sunt minim 140 g cea ce e fff mult pentru par! clar ca daca ai folosi mai putine grade nu ai avea nici un rezultat dar incerca totusi sa folosesti cat mai putin placa! eu pe a mea o fol 1 data la 2 saptamana sa zic daca nu si mai mult mai bine zis can trebuie sa plec undeva si sa fiu mai,, frumoasa,,:in rest am si uitata ca am placa!
Eu stiu ca da,,, si de exemplu o prietena de-a mea care stiu ca foloseste numai lucruri de calitate are o placa, nu stiu firma ,,, asa si o foloseste de ceva timp de un an in fiecare zi,,, si acum dupa atata vreme a inceput sai stea parul in toate directile si pare,, nu stiu unsuros si murdar chiar daca ea se spala de 2 ori pe saptamana,,,,
deci eu tias recomanda daca ai sau vrei sati cumperi sa nu o folosesti mai mult de 3 ori pe saptamana
Deodata fireste ca nu se arde si nici nu se aspreste...
Ku timpul insa... isi va face efectul...
Eu am placa acasa si ma fac cu ea (acum am obiceiul sa ma fac in fiecare zi pentru ca am o coafura care daca nu e intins parul, frizura nu are nici un aspect. Si da, parul se roade mai ales la varfuri dar daca te duci la coafor sa te tunda un pic in fiecare luna e OK. Eu asa fac! Apropo mai poti folosi lichide speciale pentru par care ajuta parul si il face mai matasos etc. (foloseste cele pe baza de ierburi sau ceva nu toate inventiile chimice). Sper ca ti-a fost de folos.
Buna
orice sursa de caldura la care este expus parul dauneaza.Soarele,cand facem sauna, solar, etc... dar asta nu inseamna ca toata femeile au parul deteriorat, conteaza foarte mult cum il ingrijim, daca mancam sanatos, folosim un sampon, tratament -profesional, apoi o crema speciala pentru a proteja parul cand decizi sa te coafezi cu placa, eu cred ca este suficient in cazul in care ai un par sanatos, daca parul tau este deja deteriorat deja trecem la o alta intrebare.
o seara placuta
Ideea e sa folosesti masti pentru par uscat si solutia aceea speciala care protejeaza firul de par impotriva temperaturilor inalte, in felul asta o sa-ti pastrezi parul matasos si stralucitor fara sa-l degradezi ( + varfurile sa fie tunse o data la 3 luni pentru un aspect ingrijit).
Www.Senorita.ro cauta fete tinere cu putin timp liber pentru a ne ajuta sa scriem cat mai multe articole pentru noi, fetele. Pentru detalii, accesati pagina Contact. Multumesc
Ofatacuvise întreabă: