| VrRos05 a întrebat:

Dacă m-am înscris la un curs de frizer și am dat avans vreo 500 lei,dar am fost azi și nu mi se pare foarte interesant,plus ca trebuie sa aduc eu modele ca să tund și nu am pe cine,plus aparat profesional sa cumpăr, că acolo nu se dă, cică sa venim cu aparate de acasă,ceea ce pe pagina lor nu scria, să facem și cursul de igiena după ăsta și cel de contabil, cam multa bataie de cap.
Acum ca am semnat acolo, ce se intampla daca renunț?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gata, deja renunti dinanite de a incepe ceva?
Imi pare rau sa-ti spun, dar asta este specific ratatilor, a celor care nu vor realiza nimic in viata.

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Decât sa dau plata completa și sa nu l termin. Daca erau serviciile mai bune continuam

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos05):

Nu ma indoiesc ca de platit platesc parintii tai, dar nu asta era problema ci de faptul ca tu nu vrei sa faci nimic in viata, fiindca esti prea puturos sa realizezi ceva in viata.

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Da nu sunt serioase serviciile, nu ca n as vrea eu

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos05):

Serviciile sunt foarte seriose pentru cine vrea sa invete, dar pentru puturosi ca tine, care iti este lene de orice, degeaba exista asa ceva.

| dullcat a răspuns:

Ar fi trebuit sa va ofere ei echipament.Totusi, cum sa nu ai pe cine lucra? Cunoscuti de ai tai poate? Vecini?

| VrRos05 explică (pentru dullcat):

Nu am frate, nici prieteni sunt singur pe lume

| VrRos05 explică (pentru dullcat):

Îmi e ciudă de avansul ăla de 500 lei pe care l am dat dar aia e

| Frank51 a răspuns:

Depinde. În orice caz dacă nu ai beneficiat de nimic, nu plătești nimic. Rezolvi cu anpc.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Citește ce ai semnat. Acolo ar trebui să scrie și despre renunțarea la curs.