| claudiualin5 a întrebat:

Dacă m-aș îmbraca la o întâlnire în camasa, blug gri foarte închis și adidași negrii sau pantaloni de stofă gri deschis ar da bine? Nu suport pantofii

Răspuns Câştigător
| ziftode a răspuns:

Incearca sa arati cat mai bine, cat mai ingrijit, si cat mai curat (nu conteaza ce imbraci cat timp nu sunt zdrente)
INCEARCA SA ZAMBESTI si nu sa fii crispat ca si cum fata ar fi un capcaun si o sa te muste de cap ca in Venom
incearca sa faci glume mici, dar cu, compliment, de gen "uite ce ochi mari ai, cand te uiti la mine, parca ai fi din filmele anime, si imi plac anime-urile atat de mult"
incearca sa fii tu insuti, nu alticineva, mai bine gresesti si nu ai succes, decat sa te prefaci si dupa aia sa suferiti amandoi ca nu va potriviti... DELOC!

| Ineys a răspuns (pentru ziftode):

Sau din filmele Hentai, cough, cough. rolling on the floor

| ziftode a răspuns (pentru Ineys):

La inceput NU
dupa aia... (puncte, puncte big grin )

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Lasa hainele! Ai grija ce scoti pe gura ca, daca vorbesti asa cum scrii, fuge aia mancand pamantul.

| claudiualin5 explică (pentru ardnaxur1961):

Autocorectorul e de vina, tie nu ti s-a întâmplat niciodată să te corecteze greșit?

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru claudiualin5):

Eu scot autocorectorul pentru ca, oricum, scriu mai corect decat el. In plus, inainte de a da enter, ma mai uit o data sa vad daca nu mi-a scapat vreo greseala.