Nu daca e folosit in mod corect.Adica inainte sa te dai sa dai cu putina crema hidratanta, sa iei o marca buna ca fond de ten si chestia cea mai importanta.demachierea in absolut fiecare seara cu un demachiant pentru pielea ta si dupa aia, daca vrei poti sa dai si cu un tonic.Demachierea e cea mai importanta. Daca nu o faci o sa iti apara o multime de cosuri.
Bună.
Este exclus cu desăvârşire folosirea fondului de ten pe o piele cu probleme, "ajută" la suprainfectare.
Un tonic antiseptic, tinctură de propolis aplicat pe coşurile evidente şi seara după demachiere obligatorie chiar dacă peste zi nu s-a aplicat niciun machiaj, ulei de migdale dulci care hidratează şi combate roşeaţa tenului acneic.
Pa, pa.
Nu.eu ma dau cu fond de ten si nu cresc, e un mit, sunt acoperite si iti taie din aspectul lor natural, urat.
Da. Niciodată să nu dai pe coşuri cu fond de ten, pudră, chestii corectoare. Niciodată.
Nu cresc, dar fondul de ten le irita si iti vor trece mai greu si vor aparea mai multe. Daca vrei neaparat sa te dai, poti folosi ca baza o crema grasa(De la plafar sau Gerovital de zi-este foarte buna pentru orice). Fondul de ten iti va inmulti cosurile, iar acest lucru nu cred ca iti va conveni, cand ajungi acasa sa nu uiti sa te demachiezi si sa te dai cu crema pentru cosuri.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Nu, de la fondul de ten, cel mai adesea, acesta se usuca, ai grija insa sa folosesti unul cu o textura mai lejera. Exista fonduri de ten speciale pentru probleme de acnee.
Hmm si da si nu ...depinde ce fel de ten ai si ce fond de ten folosesti de obicei fondul de ten usuca cosurile nu ar trebui sa iti mai apara de la el insa cum am mai spus depinde de fiecare persoana si de ce fel de ten are de organism si de felul in care isi ingrijeste tenul.
eu te sfatuiesc sa folosesti si de fiecare data dupa sa te demachiezi si sa observi daca in urma acestui proces ti-au crescut mai multe cosuri sau nu.
Bafta!:*
Nu creac mai rau, dar se,, sufoca'', in definitiv le faci rau.
Cel mai bine este sa-ti iei o masca buna sau sa te demachiezi /cureti bine tenul. Curatenia tenului este cea mai importanta.
Ti-o spun din proprie experienta .
Acum ca am renuntat la fondul de ten, numai am asa mari probleme.
Nu
Si pr. mea are aasa ceva se da cu fond de tent dar se da si cu crema sa se duca. Dar nu te teme, nu se a intampla nimic:X
ppa pa
Se infecteaza mai tare, si provoaca si aparitia altora...Mai bine nu te mai da, pentru ca nu e nimic anormal sa ai cosuri.Cui nu ii place sa nu se uite
Poti purta fond de ten, insa are un efect nul...Incearca o masca de castraveti, banane sau citrice. Daca nu ai aceasta posibilitate si trebuie neaparat sa te fardezi, incearca sa aplici cat mai putin fond de ten cu putinta si noaptea sa lasi tenul sa respire, dupa o demachere completa. Ai putea incerca si o crema cu aloe vera. La mine a functionat si impotriva punctelor negre (pe care le aveam din abundenta pe nas ), dar fiecare are tenul sau. Revin la prima mea opinie : o masca cu castraveti, banane sau citrice poate face minuni. Daca pe tenul tau nu functioneaza, incearca sa le lasi sa treaca de la sine, dar totusi incearca, deoarece nu ai ce pierde (din contra, castidi 30 minute de rasfat )!
Se poate sa creasca si mai rau dar nu o sa-ti mai treaca deoarece atunci cand iti pui fond de ten... tenul, pielea fetei nu mai poate respira si nu se regenereaza... te sfatuiesc ca sa lasi fondul de ten deoparte si sa folosesti o crema pentru cosuri
Eu ma dau cu fond de ten pe ele ca se usuca repede si scap imediat de ele, in nici un caz nu cresc mai rau.:*
Se poate ca sa se inrautateasca, insa poti sa-ti dai inainte cu o crema de fata
Daca dai cu fond numai pe cosuri fata ta va arata "cu picatele" --- daca intinzi fondul de ten pe toata fata, culoarea se uniformizeaza si se va estompa putin diferenta intre albul pielii si rosul cosurilor in schimb, porii pielii se vor obstrua si mai mult prin aplicarea fondului. Cum praful, incarcat cu bacterii, adera foarte usor la fondul de ten, creste riscul agravarii acneeii Ai aici animatia mecanismului de formare a cosurilor (ahttp://www.tratament-acnee.ro/cauze-acnee/7/pagina-1.html
Cresc mai rau doar dacaesti alergica, desi nu cred ca esti. Dar, daca dai cu prea mult fond de ten, acestea ies in evidenta prin faptul ca se va crea un fel de coaja peste cosuri. Sfatul meu este sa iti iei o crema de la Avon pentru asa ceva, am avut si eu si a fost eficienta.
Nu stai linistita ca nu cresc, se usuca mai mult te-as sfatui sa nu folosesti fondul de ten ca face rau la pielear fi mai bine daca te-ai duce la un medic sa iti dea o recomandare de crema pentru cosuri.ar fi mai bine, si daca te dai cu crema o sa iti dispara, e mult mai bine sa le tratezi decat sa le ascunzi
Asta credeam si eu...pana cand am incercat si am vazut ca, din contra, dupa ce am inceput sa folosesc fondul de ten in mod regulat cosurile au inceput sa mi se usuce si sa dispara, desi am tenul destul de gras si nu credeam ca imi vor disparea
eu zic sa incerci...nu ti se poate intampla sa iti apara mai multe sai sa ti se mareasa...parerea mea
Nu este adevarat. Sub actiunea fondului de ten cosurile trec mai greu. Ziua este ok sa te dai dar nu in cantitati excesive, insa noaptea cel mai bine ar fi sa te demachezi si sa aplici o crema pentru vindecarea lor mai rapida.
Stiu ca fondul de ten cu apa termala este foarte bun. Il gasesti in farmacii. Il folosesti ziua, iar seara ia o crema pentru acnee.
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: