Hei. Daca folosesti fond de ten des, in fiecare zi da, exista riscul de a-ti aparea cosuri deoarece porii nu mai pot respira. Daca te dai doar la ocazii speciale, ziua cuiva, o nunta, o petrecere, stai linistita, nu o sa se intample nimic grav!
Numai bine!
Depinde de ce marca este. Daca este unu foarte ieftin poate iti va afecta tenul... Dar in general ele acepera cosurile. Opteaza pentru unul cat mai bun si nu pe ceva foarte ieftin si prost! Bafta!
Nup...nu este adevarat depinde daca tenul tau este putin mai sensibil dar de cele mai multe ori fundul de ten ascunde cosurile
Te dai si tu la ocazii speciale.Lasa-ti tenul sa respire.Nu il incarca cu tot felul de fonduri si corectoare. Daca ai un cos, ceva te dai cu putin corector acolo si atat.
Cred ca da, eu ti-as recomanda folosirea unui corector dar ai grija sa fie de calitate
Apar,apar. M-am dat o singura data in viata mea dar nu-mi mai trebuie.mai bine naturala decat sa fie mai rau si sa nu mai pot sa umblu fara el pe fata...sa nu te dai cu fond de ten...
TeutzaLoL,
- fondul de ten aplicat pe o piele care are coșuri generează altele.
- Fondul de ten aplicat pe o piele sănătoasă, respectând normele de aplicare (cremă de zi înainte și obligatoriu demachiere), are rolul de a proteja tenul și de a acoperi imperfecțiunile feței.
Eu imi dau in fiecare zi cu fond de ten si de la un timp nu am mai avut cosuri stiu ca strica tenul dar.o data suntem tineri si trebuie sa fim frumosi
ca la batranete nu ne mai arde de frumusete
Fondul de ten acopera ( ascunde ) cosurile sau pistruii ori petele de pe fata. El chiar daca cand te dai cu el iti acopera cosurile / petele / pistruii, el de fapt ii inmulteste. Adica o sa-ti apara mai multe cosuri si mai multi pistrui ori pete. Sfatul meu este sa nu te mai dai cu el ci sa faci niste tramente si o sa-ti dispara nu doar ascunde.
gingergirl1 întreabă: