Pai nu exista riscuri mai ales daca mergi la coafor doar ca ti se v-a arde parul, dar ii poti spune sa nu iti faca decapaj total sa iti faca suvite multe si dese sa le decoloreze apoi sa aplice vopsea pe tot parul, astfel nu vei distruge foarte tare parul.Bafta
Dupa 3 ore si jumatate in care am stat cu inima cat un purice gandindu-ma "Da Doamne sa mai am par pana la sfarsit" totul s-a terminat perfect, mi-a iesit o culoare frumoasa, parul nu imi este absolut deloc ars...probabil foooarte putin mai uscat, dar nimic ce nu poate fi adus la normal cu ajutorul mastilor.Am tinut cont de sfatul tau, i-am explicat domnisoarei respective cerintele mele in privinta decapajului si totul a mers foarte bine.Multumesc pentru raspuns.
Acum poti sa folosesti masca cu ulei de masline iu si zeama de lamaie si sa te dai tot timpul cu ulei pe par ti-as recomanda uleiul de argan
Nu-i problema in privinta mastilor, imi faceam masti cu ulei de masline, ulei de ricin, ou si lamaie dinainte de a ma vopsi.Probabil voi incerca si cu ulei de argan sau o masca cu banane.
Multumesc din nou.
Poti folosi samponul de la avon cu ulei de argan si balsamul, in plus este si ulei de argan la sticluta pentru par vei observa rezultatele dupa primele 3 spalari
Eu imi pusesem in minte peste doua saptamani sa fac lucrul respectiv(inainte sa inceapa liceul si toate nebuniile)...cu toate ca din cate stiam si doua saptamani erau riscante, dar pe cine am trimis sa-mi faca programarea a uitat sa mentioneze ca sunt vopsita de curand.Am de gand sa merg, sa ii arat cam ce imi doresc si daca imi spune doamna/domnisoara respectiva ca nu se poate, n-am sa insist caci nu imi doresc parul foarte ars sau chiar cazut.
Multmesc pentru raspunsuri tuturor.