| adela_5527 a întrebat:

Daca ma spal pe dinti cu sare in fiecare zi imi fac rau la dintii?

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu e bine ce faci.
O data pe saptamana ar fi suficient. Ce e prea mult, strica.

| BloodPrison a răspuns:

Dauneaza la gingii si poti sa ti le jenezi... daca vrei dupa ce te speli pe dinti cu pasta ia pe 2 degete sare si freaca doar dintii, fara sa atingi gingiile

| onlyketoops a răspuns:

Cam da...e bine sa te speli cu sare insa nu excesiv caci iti distruge smaltul

| mihaela31 a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva, nu ti-au sangerat gingiile pana acum d ela sare? Eu stiu ca bicarbonatul de sodiu este bun, dar nu zilnic.Ia-ti o pasta de dinti buna pentru albire.

| Zazu a răspuns:

NoName,te rog sa ma ierti,nu ma pot abtine, trebuie sa iei in considerare faptul ca imi cer scuze! happy
Adela, dupa cum bine graieste NoName nu ar trebui sa te speli deloc pe dinti ca... ce-i mult strica!

| GumitzaXD a răspuns:

Cu sare? banuiesc ca vrei cu sare ca sa albesti(dintii)dar a zis ff prost, date cu sodiu ca albeste! si foarte putin bosibil sa faca ceva pobleme dintilor, sau cel mai bine e sa-ti albesti dantura la dentist! succes

| GodBlessYou a răspuns:

Iti manca dintii, o sa arati ca Paris Hilton daca continui asa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti faci rau, ba chiar o sa se albeasca

| Ðean a răspuns:

Nu îţi faci nici un rău, decât să foloseşti sarea mai bine foloseşti pasta de dinţi. Deşi mai natural este cu sare.

| ciresicaSiatat a răspuns:

Pai km da, nu e bine sa fol asa des pentru ca risti sa-ti distrugi dintii si sa ai probleme serioase, daca vrei sa-i mai albesti folosesti o data pe saptamana bicarbonat

| M00tssuuLLee a răspuns:

La dinti nu.dar la gingie da