Sti.cand eram si eu fan Paramore.in special Hayley si eu vr sa fiu exact ca ea
Oricum si acum imi place ft mult parul ei :X
Si in legatura cu int ta.da, daca nu ai parul drept poti folosi placa.sau ca sa nu`ti arzi parul folo un feon si o perie de aia din sarma
Sti la ce ma refer? daca nu int pe mama ta poate stie
Si iti poti indrepta parul cu alea.Si merge ft bine
Cel mai probabil in fiecare zi. Nu vreau sa te desurajez dar nici nuanta aia de roscat nu e prea usor de mentinut, va trebui sa te vopsesti destul de des.
Freza asta e un chin! Fiind o mare fana paramore, acum 2 ani m-am tuns exact ca ea.Am si parul subtire exact ca Hayley, insa nu m-as fi gandit ca o sa fie atat de greu de intretinut.Trebuia sa ma fac cu placa zilnic pentru ca partea filata din fata se ducea intr-un fel in spate.nimic nu statea calumea. Poate tie iti iese bine si nu va trebui sa stai cu placa in mana, zi de zi.Depinde si de tipul de par.Ar fi bine sa cer sfatul frizerului tau
Pai daca ai parul drept nu va fi nevoie sa o folosesti dar daca ai parul cret va fi nevoie daca vrei sa arati ca ea daca nu il poti lasa si asa sunt sigura ca iti sta la fel de frumos cu ambele variante.
Da binenteles daca vrei sa fi frumoasa dar mai intai sa te piapteni si apoi sa te dai cu placa ca la tota lumea le sta frumos sigur dar daca vreau ei binenenteles!
Georgian1992 întreabă: